Και στο super cup με τον Κωστή

Η διοίκηση Πετρίδη βρίσκεται σε φάσης απόλυτης σιωπής προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια της ίδιας αλλά και του ΑΠΟΕΛ μετά την πιο ντροπιαστική ήττα στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας. Η κρίση είναι έντονη και σε όλα τα επίπεδα οπότε η διαχείριση της είναι δύσκολη.

Γίνεται ακόμα δυσκολότερη όμως αφού δεν είναι ξεκάθαρο αν τα 2-3 άτομα της διοίκησης που οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το τρομερό αδιέξοδο αντιλαμβάνονται ότι έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Στο πρακτικό μέρος το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένας προπονητής που να μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας ανοικοδόμησης του ρόστερ. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί άμεσα και είναι για αυτό που ο Κωστή θα καθίσει στον πάγκο και στον αγώνα του super cup με την Αεκ.

Ο κίνδυνος μιας νέας βαριάς ήττας γυροφέρνει πλέον και είναι για αυτό που όλοι στον Αρχάγγελο πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες έστω και αν ο Ελλαδίτης μετρά μέρες.

Τώρα τα κριτήρια επιλογής προπονητή και ποιος θα τον επιλέξει είναι θέματα που αγγίζουν την ουσία της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!