Πρέπει και το αξίζουν

Με τη δεύτερη θέση να έχει ουσιαστικά κριθεί και να θεωρείται δική μας και το στόχο να πλησιάσουμε επικίνδυνα την Ανόρθωση να αποδεικνύεται ανέφικτος, δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην ομάδα μας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που πρέπει να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Δεν εννοούμε κανέναν Μορφή, Λουκά και Τσόροβιτς αλλά τους νεαρούς Παναγιώτου, Αντωνιάδη και Οικονομίδη οι οποίοι αγωνίστηκαν στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου και έδειξαν ότι τουλάχιστον δικαιούνται περισσότερων ευκαιριών.

Μέσα από τους αγώνες που έχουν απομείνει αγωνιζόμενοι δίπλα από τους λεγόμενους βασικούς θα έχουν το κίνητρο που πρέπει ενώ η εμπειρία και μόνο του να αγωνιστούν σε τέτοιου επιπέδου αγώνες θα είναι και για τους τρεις πρωτόγνωρη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορέσει μέσα από αγώνες που πραγματικά μετρούν να τους κρίνει ακόμα καλύτερα και θα δώσει τις απαραίτητες ανάσες σε παίκτες που δείχνουν απίστευτα κουρασμένοι.

>

Κόντης, Φλορέα, Μιχαήλ και όχι μόνο έχουν πάρα πολλούς αγώνες στα πόδια τους από τον περασμένο Ιούλιο και σίγουρα χρειάζονται κάποια συντήρηση τώρα που μπαίνουμε στα δύσκολα και στο κύπελλο.

Πέντε + ένας στον αέρα
Το ενδιαφέρον ομάδων της Λεμεσού για τον Μάριο Λουκά φέρνει στο προσκήνιο ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε λίγες μέρες και δε φαίνεται να υπάρχει προοπτική ανανέωσης του. Παρόλο που διοίκηση και τεχνική ηγεσία αναγνωρίζουν ότι ο Λουκά έχει ικανότητες για άλλους λόγους δείχνουν διστακτικότητα στο να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, ενώ και ο ίδιος πλέον φαίνεται να αξιολογεί άλλες προτάσεις.

Καψής, Μαχλάς, Σεγκριί και Δασκαλάκης είναι οι τέσσερις άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαια τους και η μόνη περίπτωση που θα θεωρηθεί έκπληξη αν δεν προκύψει ανανέωση είναι αυτή του Δασκαλάκη.

Τέλος θυμίζουμε ότι στον αέρα είναι και η περίπτωση Ζε Κάρλος και αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης αφού οι δημόσιες απόψεις που εκφράζονται για το θέμα παραμονής του Βραζιλιάνου, βάζουν πίεση στη διοίκηση να αποφασίσει τι θέλει να πράξει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!