Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει

Όσο διανύαμε τον περασμένο μήνα υπήρχε μια άνεση αφού όλοι έλεγαν και ίσως να είχαν δίκαιο ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να αποκτήσουμε αυτούς που μας προτείνονται.. Η μυστικοπάθεια της διοίκησης έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τον κόσμο όσο και αν κατά βάθος υπήρχε η περιέργεια αλλά και η έννοια ότι ίσως να υπάρχει δυστοκία η οποία να οφείλεται σε οικονομικούς λόγους. Το σλόγκαν της ποιοτικής ενίσχυσης αλλά μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια με το δεύτερο να υπερτονίζεται ίσως και αχρείαστα, βρισκόταν και συνεχίζει να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη.

Εννέα μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν αφού θα πρέπει μέσα στην επόμενη εβδομάδα να κλείσει θετικά κάποια ή κάποιες υποθέσεις. Ασφαλώς και υπάρχει χρονικό περιθώριο μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σπρώχνουμε τα χρονοδιαγράμματα.

Η απορία πολλών είναι γιατί δεν προχωρήσαμε με περιπτώσεις παικτών όπως του Σερτζίαο αφού πρόκειται για παίκτη που πληρεί τα αυστηρότατα κριτήρια του Γιοβάνοβιτς. Η απάντηση τόσο σε αυτή την περίπτωση όσο και σε αρκετές άλλες είναι ότι ο προπονητής μας θέλει το κάτι παραπάνω από τους παίκτες που θα αποκτηθούν. Αυτό αναπόφευκτα ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων όλων οπότε αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ανακοινώσεις που πέραν των τυπικοτήτων πρέπει να συνοδευτούν και με ένα πλάνο που θα βοηθήσει την εταιρεία να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και για τα εισιτήρια διαρκείας έστω και αν διανύουμε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, όπου οι περισσότεροι σκέφτονται πώς να διαθέσουν το έξτρα εισόδημα τους για διακοπές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!