Σε ρυθμούς Λάτιν

Μπορεί να μην φημίζονται για τις αμυντικές τους αρετές αλλά αν οι εκλεκτοί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως όλα δείχνουν θα προέρχονται από τη συγκεκριμένη ήπειρο. Και αυτό γιατί η διοίκηση βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε διαπραγματεύσεις τόσο με ένα κεντρικό αμυντικό όσο και με ένα αριστερό ακραίο αμυντικό. Αν όλα πάνε καλά ενδέχεται και οι δυο περιπτώσεις να κλείσουν το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από επίσημα χείλη το μόνο που ακούμε είναι πως η προσπάθεια ενίσχυσης πάει καλά ενώ πλέον υπάρχει παραδοχή ότι ενδέχεται να έχουμε ευχάριστα νέα αυτή την εβδομάδα.

Και οι δυο παίκτες έχουν θητεία σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γεγονός που ο προπονητής μας θεωρεί πολύ σημαντικό, αφού είναι γνωστό ότι οι Λατίνοι δεν μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Με τα σημερινά δεδομένα το μόνο που μπορεί να φρενάρει τις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι το οικονομικό ή τις επόμενες ώρες να προκύψει μια εξαιρετική περίπτωση.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι που να χρίζει αναφοράς αφού ιεραρχικά η προσπάθεια ξεκινά από τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής και στη συνέχεια θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για επιθετικό και μέσο.

Σημαντική επιστροφή
Όπως γράφτηκε στο kekrida.net ο Μάριος Γεωργίου επιστρέφει μετά ως διευθυντικό στέλεχος στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ. Στη σημερινή του συνεδρία του συμβούλιο αναμένεται να επικυρώσει τη σχετική απόφαση, η οποία κρίνεται σημαντική. Και αυτό γιατί αν πράγματι δοθούν το διευρυμένα καθήκοντα που έχουν συμφωνηθεί στο συγκεκριμένο άτομο, ίσως μπορέσει να θέσει την όλη λειτουργία της ομάδας μας σε καλύτερες βάσεις.

Σειρά επίσης αναμένεται να πάρει και η απόφαση για κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Τάκη Αντωνίου, αφού πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που δε σηκώνει αναβολές και προσωρινές λύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!