Έχουμε και λέμε

Βλέποντας τα χάλια των πρώτων 3 παιχνιδιών τεχνική ηγεσία και διοίκηση κλείνουν τον ένα πάικτη μετά τον άλλο. Οι μεταγραφές γίνονται σχεδόν καθημερινά με την ευχή να γίνει η ομάδα μας ξανά… ομάδα. Atzili, Carlos Dias, Nsue, Artur Jorge, Anuar Tuhami και σήμερα ο Geraldes είναι οι μεταγραφές που έγιναν από τις 23 Αυγούστου μέχρι σήμερα.

Το ρόστερ αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 34 ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο και αποτελείται από 5 τερματοφύλακες, 12 αμυντικούς, 13 μέσους και 4 επιθετικούς. Εννοείται ότι θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις ενώ μπορεί να γίνουν ακόμα 2 νέες προσθήκες. Παίκτες από 17 διαφορετικές χώρες από τους οποίους οι 15 είναι νέοι στον Αρχάγγελο. Το θέμα δεν είναι μόνο να δέσουν όλοι αυτοί οι νέοι  ποδοσφαιριστές αλλά και να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Ο Ουζουνίδης καλείται να βγάλει τα κάρβουνα από τη φωτιά και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν.

Σίγουρα ποτέ δεν βρέθηκε ξανά ο ΑΠΟΕΛ σε τέτοιο σημείο και η δικαιολογία της πανδαιμίας για την πλειοψηφία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ δεν είναι αρκετή. Η ευθύνη βαραίνει μόνο τη διοίκηση της εταιρείας.

Δείτε εδώ το ρόστερ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!