Ζητούμενο η συνεχής βελτίωση

Μπορεί να κερδίσαμε την Αελ αλλά όλοι και ιδιαίτερα οι απαιτητικοί οπαδοί μας αναμένουν ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στην απόδοση της ομάδας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Φρίξος Σαββίδης προσπάθησε να φανατίσει τους παίκτες της ομάδας του με το καλημέρα κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Το ΑΠΟΕΛ είναι μαθημένο στα δύσκολα και είναι φυσικό εναντίον μας να θέλουν όλοι να αποδείξουν πολλά. Μπορεί λοιπόν αρκετοί να αγχώνονται για το πώς θα σταματήσουμε τον Σαγκόι αλλά τα πάντα εξακολουθούν να εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα.

Ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ δε φοβάται κανέναν και η απουσία του όποιου Χιώτη δεν μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσουμε σωματική και ψυχολογική κούραση και ότι άλλο συντείνει στο να βλέπουμε την μέτρια απόδοση των τελευταίων αγωνιστικών. Η προβληματική μεσοεπιθετική λειτουργία επιβεβαιώνεται και μέσα από τους αριθμούς αφού σε τέσσερις αγώνες σημειώσαμε μόνο ένα τέρμα. Η παραγωγικότητα ήταν τόσο χαμηλή που οι έξι βαθμοί που μαζέψαμε μπορούν να θεωρηθούν και επιτυχία! Ο Μίρο που σκόραρε ασταμάτητε σίγησε εδώ και καιρό, ο Ζεβλάκοφ παίζει ένα και κάθεται τρία, ενώ ο Παπαθανασίου κακώς δε θεωρείται ούτε επιλογή για τον πάγκο.

Αναγκαστικά όλοι βλέπουν στο πρόσωπο του Μαρσίνιο τον παίκτη που θα δώσει στην ομάδα την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε. Τα είκοσι λεπτά που αγωνίστηκε την Κυριακή ενίσχυσαν την εντύπωση αυτή αφού ο Βραζιλιάνος έδειξε να έχει τις οργανωτικές και δημιουργικές ικανότητες που μας λείπουν. Κανένας όμως δεν μπορεί να κάνει θαύματα από μόνος του και είναι για αυτό που η ανάκαμψη πρέπει να αφορά όλους ή σχεδόν όλους.

Παράλληλα υπάρχει και το μέτωπο των τραυματιών οι οποίοι κάνουν το δικό τους αγώνα δρόμου έτσι ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό. Ο Χαραλαμπίδης είναι ο παίκτης που έχει τις περισσότερες πιθανότητες όχι μόνο να τεθεί στη διάθεση του προπονητή αλλά και να αποτελέσει επιλογή για τον Κυριακάτικο αγώνα. Το σημερινό ρεπό θα δώσει την ευκαιρία για κάποιες ανάσες ενώ από την Τετάρτη ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!