Κάλλιο αργά, παρά ποτέ

Το ιστορικό ντοκουμέντο που πρέπει να είναι στο αρχείο όλων των οπαδών μας είναι μετά από πολλών μηνών καθυστέρηση έτοιμο και δικαιολογημένα οι υπεύθυνοι του εμπορικού τμήματος δηλώνουν περήφανοι. Το σχετικό dvd με την πορεία του ΑΠΟΕΛ στους περσινούς ομίλους του champions league καθώς και το λεύκωμα είναι έτοιμα και αναμένεται να αρχίσει η διάθεση τους την ερχόμενη εβδομάδα. Η όλη ενέργεια αποκτά και πανηγυρικό χαρακτήρα αφού σε συνεργασία με τον κινηματογράφο k Cineplex θα προβάλλεται για μια εβδομάδα (13-18 Ιουλίου) η ταινία «148 μαγικές ημέρες… Το Οδοιπορικό Μιας Ονειρικής Πορείας».

Ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει τα ακόλουθα:

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την ταινία-ντοκιμαντέρ «148 μαγικές ημέρες… Το Οδοιπορικό Μιας Ονειρικής Πορείας».

Πρόκειται για μια δίωρη ταινία-ντοκιμαντέρ όπου παρουσιάζεται η περσινή Ευρωπαϊκή πορεία της Ομάδας μας, εστιάζοντας κυρίως βέβαια στους ομίλους του Champions League . Περιλαμβάνει συνεντεύξεις και στιγμιότυπα από τους αγώνες αλλά και την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ομάδας, δηλώσεις οπαδών και στελεχών του ΑΠΟΕΛ και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.

Καινοτομώντας για μια ακόμη φορά, το εμπορικό τμήμα της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ σε συνεργασία με το K – Cineplex έχει διευθετήσει έτσι ώστε η ταινία-ντοκιμαντέρ να προβάλλεται καθημερινά στο K – Cineplex Έγκωμης για μια εβδομάδα μόνο (Τρίτη 13 – Κυριακή 18 Ιουλίου) με την έναρξη της προβολής στις 17:30.

Όλοι οι φίλοι της Ομάδας μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πρώτοι την ταινία-ντοκιμαντέρ στη μεγάλη οθόνη θα πρέπει απλά να προμηθευτούν τα ειδικά εισιτήρια από τα ταμεία του K – Cineplex τα οποία τιμολογούνται στην μειωμένη τιμή των €5 το ένα.

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο K – Cineplex η επίσημη πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ η οποία όμως θα είναι κλειστή για το κοινό.

Με την ευκαιρία της έναρξης των νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ, θα κυκλοφορήσει σύντομα συλλεκτική έκδοση πολυτελείας μαζί με DVD το οποίο θα περιλαμβάνει το «148 μαγικές ημέρες… Το Οδοιπορικό Μιας Ονειρικής Πορείας». Λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης του θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22 340 200.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!