Ενθαρρυντικά μηνύματα αλλά…

Το φιλικό με τον Ηρακλή Γερολάκκου δεν προσφερόταν για οτιδήποτε άλλο παρά για να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ένα χαλαρό αγώνα παίκτες που δεν αγωνίστηκαν μέχρι στιγμής. Το τελικό 2-0 δεν έχει σημασία για κανέναν και αυτό που συζητείται και αποτελεί είδηση είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση των Μιροσάβλιεβιτς και Σικορά. Όπως αναμενόταν οι δυο επιθετικοί πήραν χρόνο συμμετοχής περνόντας στον αγώνα ως αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Η επιστροφή του Μίρο χαροποίησε πολλούς αφού ο σοβαρός τραυματισμός του τον περασμένο Μάρτιο θεωρήθηκε ικανός να του κόψει το ποδόσφαιρο. Ο αγαπημένος των οπαδών μας αγωνίστηκε στα τελευταία 20 λεπτά και έδειξε να πατά γερά στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο Σικορά αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και το ότι μπόρεσε να τελειώσει τον αγώνα χωρίς να αισθανθεί οποιαδήποτε ενόχληση είναι σημαντικό!

Το ζητούμενο και για τους δυο είναι το αν θα μπορέσουν να βοηθήσουν σε ουσιαστικό βαθμό την ομάδα μας κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Το σημερινό φιλικό είναι μόνο η αρχή για την επάνοδο τους αφού η ημέρα που θα πάρουν λεπτά συμμετοχής σε επίσημο αγώνα αργεί. Το γεγονός ότι τον επόμενο ένα μήνα θα δώσουμε αγώνες φωτιά δεν αφήνει περιθώρια στο να αγωνιστούν ακόμα και σαν αλλαγή, οπότε μέσα από τις προπονήσεις και ίσως κάποιους αγώνες με τη δεύτερη ομάδα να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Η επιστροφή των διεθνών δεν επιφύλαξε οποιεσδήποτε εκπλήξεις αφού όσοι αγωνίστηκαν δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα, ενώ θετικό μπορεί να θεωρηθεί ότι αγωνίστηκαν οι Ηλία και Πούρσα, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής με το ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!