Κρίσιμο διήμερο

Ο Αρχάγγελος εξακολουθεί να είναι μισοάδειος λόγω υποχρεώσεων των διαφόρων Εθνικών ομάδων αλλά από σήμερα η ομάδα μας μπαίνει και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει Αεκ. Η σημερινή αλλά και η αυριανή μέρα μάλιστα, θεωρούνται κρίσιμες όσων αφορά τα ερωτηματικά που προκύπτουν από τους τραυματίες. Η προσοχή στρέφεται στον Αλμέιδα ο οποίος καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και σήμερα θα γίνει η γνωστή επανεκτίμηση της κατάστασης του. Αναλόγως της διάγνωσης θα αποφασιστεί αν την Τρίτη θα επιχειρήσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. O Βραζιλιάνος είναι ουσιαστικός ο μόνος που ενδέχεται να προλάβει τον αγώνα αφού οι άλλοι δυο τραυματίες θεωρείται σίγουρο ότι δεν προλαβαίνουν τον Κυριακάτικο αγώνα. Αναφερόμαστε στους Μποαβεντούρα και Σολάρι οι οποίοι με βάση την πορεία αποθεραπείας τους δεν είναι ακόμα σε θέση να προπονηθούν σε φούλ ρυθμούς και σε συνδυασμό με το μέγεθος του προβλήματος του, βρίσκονται ουσιαστικά εκτός πλάνων. Όπως έχει ήδη γραφτεί τυχόν απουσία τόσο του Αλμέιδα όσο και του Σολάρι θα αναγκάσει τον προπονητή μας να παρατάξει στην κορυφή της επίθεσης έναν ποδοσφαιριστή που πρώτη φορά θα έχει αυτό το ρόλο.

Όλοι εικάζουν ότι αυτός θα είναι ο Τρισκόφσκι οπότε το ζητούμενο για τον Σκοπιανό είναι να επιστρέψει υγιής από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του. Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλους που απουσιάζουν αφού την Τρίτη υπάρχει και το φιλικό-αγγαρεία της Κύπρου με τη Βουλγαρία. Ο νεαρός επιθετικός μετά τον εντυπωσιακό πρώτο γύρο έριξε ταχύτητες τον τελευταίο τρίμηνο, αλλά το γκολ του στον αγώνα της χώρας του με την Ιρλανδία επιβεβαιώνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις.

Θετική εξέλιξη είναι ότι ο Μαντούκα προπονείται κανονικά από το Σάββατο οπότε θέτει γερή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Παρόλο που υπάρχουν ακόμα μέρες πρέπει να θυμίσουμε ότι η Αεκ δεν θα είναι εύκολο αντίπαλος. Παρά τις απουσίες που θα έχουν και αυτοί θα επιδιώξουν το βαθμολογικό κέρδος για ευνόητους λόγους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!