Μέρα κλήρωσης

Τα πράγματα άρχισαν να τροχοδρομούνται σιγά σιγά όσον αφορά τις υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ για τη νέα χρονιάς. Χτες η ομάδα αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ σήμερα θα μάθουμε τον αντίπαλο μας για το δεύτερο προκριματικό του Champions League. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας και λίγο μετά τις 13:00 θα γνωρίζουμε τον πρώτο μας αντίπαλο. Λέμε πρώτο γιατί όλοι πιστεύουν ότι το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μας θα είναι μακρύ. Το ότι σήμερα θα βρισκόμαστε στο γκρουπ των δυνατών λέει πολλά αφού θεωρείται δεδομένο ότι ανεξαρτήτως κλήρωσης ο ΑΠΟΕΛ θα είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα αν αποφύγουμε ομάδες που προέρχονται από χώρες των οποίων το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμηλού επιπέδου. Σε αυτές συγκαταλέγονται οι ομάδες από τη Βοσνία, και τη Λετονία. Η γνωστή μας Φλόρα Τάλιν είναι μέσα στους υποψήφιους αντίπαλους, την οποία δυσκολευτήκαμε να αποκλείσουμε προ ενώ υπάρχουν και οι ομάδες-μπυραρίες από Ουαλία, Φαρόε, Μάλτα και Ιρλανδία. Θεωρείται δεδομένο ότι η μετάβαση σε κάποιους προορισμούς θα είναι με αρκετή ταλαιπωρία αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αναμονή λοιπόν μέχρι το μεσημέρι οπόταν και θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι:Ντάσια Κισινάου (Μολδαβία)  Πιουνίκ Γερεβάν (Αρμενία)Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία)Μόγκρεν (Μαυροβούνιο) Σκόντο Ρίγα (Λετονία)  Φέχερβαρ (Ουγγαρία)  Μπανγκόρ (Ουαλία) Τορσχάβν (Ν. Φαρόε0Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδίας) Τόμπολ Κουστανάι (Καζακστάν) Ντούντελαντζ (Λουξεμβούργο) Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)  Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία)  Βαλέτα* (Μάλτα) Νέφτσκι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) Σκέντιγια Τέτοβο (Σκοπιά) Σκέντερμπε Κόρτσε (Αλβανία)

Στα φόρτε της η προετοιμασίαΜετά την πρώτη προπόνηση που δεν είχε τις απαιτούμενες εντάσεις λόγω του ταξιδιού προηγήθηκε, οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν από σήμερα στα δύσκολα. Οι διπλές προπονήσεις θα επικεντρωθούν στην απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης ενώ το απόγευμα θα δίνεται έμφαση σε ασκήσεις τακτικής. Η ενημέρωση από το Ομπερτραουν γίνεται ουσιαστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και η προσπάθεια του Χατζηλιασή και όσων των υποστηρίζουν φαίνεται αξιόλογη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!