Πρωινή προπόνηση και φύγαμε

Η ώρα του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα πλησιάζει και η προετοιμασία της ομάδας μας επί κυπριακού εδάφους ολοκληρώνεται σε λίγο με πρωινή προπόνηση στον Αρχάγγελο. Όπως είναι γνωστό η αποστολή με επικεφαλής τους Κυριακίδη και Πολυδώρου θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ενώ από σήμερα θα πάνε στην Κορυτσά ο πρόεδρος, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και ο μάγειρας που έχει επιστρατευτεί προκειμένου να αποφευχθούν τα απρόοπτα. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή και ευχή όλων είναι να κυλήσουν όλα ομαλά για να μην υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Πάντως η απόφαση για τον Αλμέιδα έχει παρθεί από χτες εάν όχι και ενωρίτερα αφού ο Βραζιλιάνος κρίθηκε ανέτοιμος, επιβεβαιώνοντας όλα όσα γράφαμε εδώ και μέρες. Μαζί του στην Κύπρο θα μείνει και ο Γιάχιτς ο οποίος μπορεί να προπονείται κανονικά εδώ και καιρό και να έχει δηλωθεί στην ουεφα αλλά ο Γιοβάνοβιτς έκρινε και για αυτόν ότι είναι προτιμότερο να παραμείνει στην Κύπρο. Με αυτά τα δεδομένα θα είναι επιτυχία και για τους δυο εάν κριθούν έτοιμοι ενόψει του επαναληπτικού. Για τον Βραζιλιάνο τουλάχιστον αυτό ήταν το ρεαλιστικό σενάριο από την αρχή έστω και αν κάποια μέσα ενημέρωσης υπερέβαλαν ίσως και αυτά παρασυρόμενα από ανεπίσημες διαρροές.

Επιστρέφοντας στο διαδικαστικό  ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα μέσω Θεσσαλονίκης για να διανυχτερεύσει απόψε στην Καστοριά και αύριο οδικώς θα καταλήξει στην Κορυτσά. Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε από τον πρώτο αγώνα το αποτέλεσμα που θα μας καθιστά το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο ενθουσιασμός των Αλβανών ποδοσφαιριστών και η θερμή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί τους δεν αρκούν αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!