Η σκέψη μας και στον ΑΠΟΕΛ

Η εγκληματική ανευθυνότητα του Χριστόφια και την κυβέρνησης του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο επικίνδυνος Παπακώστας είναι πλέον σπίτι του αλλά σύντομα θα πρέπει να βρεθεί και ενώπιων της δικαιοσύνης, όπως επίσης και όσοι ευθύνονται για τους θανάτους 12 ανθρώπων. Το αν σύντομα ξεχαστεί και αυτή η υπόθεση είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς. Ήδη προγραμματίζονται κινητοποιήσεις και το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο μηχανισμός με τον οποίο η πίεση προς τα αφεντικά του Μιλτιάδη Νεοφύτου θα γίνει αφόρητη. Η σκέψη όμως είναι από χτες και στον ΑΠΟΕΛ ο οποίος άρχισε το ταξίδι που όλοι ευχόμαστε να έχει κατάληξη του ομίλους του champions league. Ο πρώτος σταθμός έχει ιδιαιτερότητες αφού οι Αλβανοί θυμίζουν ομόνοια στον τρόπο που προσεγγίζουν τον μεταξύ μας αγώνα. Οτιδήποτε Ελληνικό αποτελεί για αυτούς λόγο φανατισμού ενώ είναι δεδομένη και η επιθυμία του για πρόκριση κάτι που επιβεβαιώνεται και από το πριμ που έταξε ο πρόεδρος στους ποδοσφαιριστές της Σκεντερμπέου.

Η συνταγή Γιοβάνοβιτς είναι γνωστή και αν την εφαρμόσουμε θα επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις. Σοβαρότητα που ισοδυναμεί με αγωνιστική πειθαρχεί και καλή απόδοση, όπως επίσης και σεβασμό που σημαίνει μηδενική υποτίμηση θα φέρουν το σκορ πρόκρισης που θέλουμε όλοι. Η ομάδα θα φτάσει σήμερα στον τελικό της προορισμό αφού όπως είναι γνωστό το ταξίδι περιλάμβανε διανυκτέρευση στην Καστορία. Η ομάδα θα προπονηθεί απόψε στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κάτι που θα βοηθήσει τους παίκτες να εξοικειωθούν με το περιβάλλον.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο θεωρείται βέβαιο ότι θα προτιμηθεί το ενισχυμένο κέντρο σε μια προσπάθεια να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία του Χιώτη αλλά και για να μπορούμε να επιτεθούμε στηριζόμενοι στο μεγάλο μας όπλο που είναι η μεσοεπιθετική γραμμή. Παίζονται όπως πάντα κάποιες θέσεις όχι τόσο στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς , όσο στο τι αναμένει ο κόσμος. Θα προτιμηθεί παράδειγμα ο Ατόρνο αντί του Μπίδη, θα δούμε τον Ολιβέιρα βασικό αντί του Ζόρζ;  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!