Σκληρά, έξυπνα με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση

Τα πιο πάνω συστατικά είναι σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του Τρισκόφσκι αυτά που θα οδηγήσουν την ομάδα μας σε ένα θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης στην Κρακοβία. Δεν είναι μόνο η άποψη του Τρισκόφσκι αφού δεν θα διαφωνήσει κανένας με το πόσο σημαντικό είναι να παίξουμε σκληρά αλλά όχι με τρόπο που θα φορτωθούμε με κάρτες. Η συγκέντρωση είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο και σίγουρα κάτι που πρέπει να λειτουργήσει στο μέγιστο βαθμό. Δυστυχώς μια φάση όπου έστω και ένας ποδοσφαιριστής δεν λειτουργήσει σωστά ίσως αποβεί μοιραία. Είναι για αυτό που και ο Γιοβάνοβιτς τονίζει στους ποδοσφαιριστές του το αυτονόητο. Όπως φάνηκε και στον ψεσινό αγώνα η Βίσλα έχει τα τρωτά της σημεία και είναι αυτά που θα προσπαθήσουν οι ποδοσφαιριστές μας να εκμεταλλευτούν. Η άμυνα τους βρέθηκε πολλές φορές εκτεθειμένη όταν ο αντίπαλος έβγαινε στην κόντρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήγματα τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα. Είναι εδώ που θα χρειαστεί ο Μαρσίνιο να κάνει τα δικά του αφού είναι ο παίκτης που έχει τη δυνατότητα να δει γήπεδο και να στείλει την μπάλα εκεί που πρέπει.

Σημαντική παράμετρος είναι και η καλή μεσοαμυντική μας λειτουργία ιδιαίτερα τα πρώτα λεπτά που αναμένεται να πιεστούμε ιδιαίτερα. Το scouting report λέει πως οι περισσότερες πρωτοβουλίες ξεκινούν από τον Μελικσον τον οποίο Πίντο και Μοραίς θα πρέπει να αναχαιτίσουν αποτελεσματικά.

Όλα αυτά και πολλά παραπάνω είναι γνωστά στον Γιοβάνοβιτς ο οποίος από σήμερα θα εντατικοποιήσει τα ιδιαίτερα μαθήματα στους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι το βράδυ της Τετάρτης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!