Ιβάν: «Μαθημένοι στην πίεση»

Αναμενόμενες μπορούν να χαρακτηριστούν οι τοποθετήσεις του προπονητή μας στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη. Ο Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι η προτεραιότητα όλων στον Αρχάγγελο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και παραδέχτηκε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε αφού μας λείπει η ποιότητα που θα φέρει τις νίκες. Θεωρεί ότι με τον Ερμή θα κάνουμε μια νέα αρχή ενώ δήλωσε ότι δεν το απασχολεί η μεταγραφική ενίσχυση με τα σημερινά δεδομένα. Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του ΓιοβάνοβιτςΤι σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές, Ζενίτ ή Ερμή. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ξέρουν ποιες είναι οι προτεραιότητες. Είναι αυτονόητο στη σκέψη των παικτών το πρωτάθλημα. Θα είμαι άδικος προς τους ποδοσφαιριστές, αν έπρεπε να επέμβω στο σκεπτικό του πρωταθλήματος. Ανεξαρτήτως από τα αποτελέσματα στους ομίλους. Χρειαζόμαστε τα καλά διαστήματα. Κλειστές άμυνες Στη διακοπή του πρωταθλήματος, δουλέψαμε κανονικά. Ότι δουλειά κάναμε την κάναμε. Δεν δουλέψαμε για κάτι ξεχωριστό. Είμαστε μια ομάδα που μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τις κλειστές άμυνες. Πάντα είχαμε τους τρόπους. Έχουμε καλό Passing game και υπομονή. Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλουμε περισσότερη προσπάθεια για να πάρουμε τα αποτελέσματα.

Που οφείλεται η μέτρια απόδοση στο πρώταθλημα.Τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλουμε. Έχουμε χάσει βαθμούς αλλά έχουμε μάθει να δουλεύουμε συνεχώς και δεν έχουμε μάθει να είμαστε μακριά απ’ την κορυφή. Κάθε αγώνας για εμάς είναι μία νέα ευκαιρία. Θεωρώ αυτό που συμβαίνει ως φυσιολογικό και δεν έχω ιδιαίτερη ανησυχία. Στις σκέψεις μας είναι ο πρωταθλητισμός. Καμιά φορά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε. Και σε εμάς υπάρχει το ερωτηματικό, Δεν αισθανόμαστε όμορφα. Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να αλλάξεις κάποια πράγματα. Το παιχνίδι με τον Ερμή είναι ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες.

Τι τον ανησυχεί;Δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια. όχι τόσο ότι χάσαμε, αλά ότι δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε καλά. Ξέρουμε ότι στενεύουν  τα περιθώρια. Είμαστε μια ομάδα καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε υπό πίεση. Έχουμε καλή ομάδα, δεν τίθεται θέμα, έχω καλούς ποδοσφαιριστές. το μόνο που μας μένει είναι να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο χρόνος και τα παιχνίδια μας πιέζουν κάθε εβδομάδα. Έχουμε σαν ομάδα κάνει πάρα πολλά. Δεν έχουμε χαρεί τίποτα από αυτά. Η μόνη χαρά είναι μόνο μετά τα παιχνίδια, γιατί μετά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας άλλους στόχους. Δεν έχουμε συνηθίσει να μην είμαστε πρώτοι. Στόχος να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που πρέπει και της αρμόζει. Δεν βλέπουμε το παρελθόν.

Μεταγραφές:«Είναι λανθασμένες οι φημολογίες. Δεν είναι στην προτεραιότητά μου οι μεταγραφές».

 

Δείτε το βίντεο

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!