Με MTN και στο Champions League

Το γνώριμο λογότυπο της ΜΤΝ θα επανέλθει στη γνωστή του θέση πάνω στη φανέλα της ομάδας μας και στους αγώνες του Champions League με την Λυών. Η σχετική συμφωνία με την Cyprus Airways είχε ισχύει μόνο για τη φάση των ομίλων έτσι μετά την πρόκριση στους 16 το εμπορικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ απευθύνθηκε ξανά σε διάφορες εταιρείες για να πουλήσει το μπροστινό μέρος της φανέλας. Η  ΜΤΝ δεν ήθελε να αφήσει και αυτή τη φορά την ευκαιρία να πάει χαμένη αφού η προβολή που είχε Cyprus Airways ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη του ποσού που πλήρωσε, έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν  σε όλα. Η ομάδα μας θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό που ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Και 10 συνδρομητές ΜΤΝ δωρεάν στη Γαλλία

Η χορηγία της ΜΤΝ φέρνει μεταξύ άλλων και ένα διαγωνισμό που δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να παρακολουθήσουν τον αγώνα Λυών – ΑΠΟΕΛ. Κάθε συνδρομητής ΜΤΝ PayMonthly και ΜΤΝ PayAsYouGo μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό στέλνοντας SMS στο 6030 με την ένδειξη «ΜΤΝ» και να διεκδικήσει:

Δύο VIP πακέτα τα οποία συμπεριλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή για 2 βράδια, μεταφορά προς και από το γήπεδο, VIP εισιτήριο και VIP πάσο για τον αγώνα Olympique Lyonnais – ΑΠΟΕΛ.

Οκτώ VIP εισιτήρια για τον αγώνα Olympique Lyonnais – ΑΠΟΕΛ.

Κάθε SMS αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή και κάθε συνδρομητής έχει δικαίωμα να στείλει όσα SMS επιθυμεί, μεγιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες να είναι ένας από τους νικητές (χρέωση ανά SMS: €2 συμπ. ΦΠΑ).

Επιπλέον, όσοι νέοι συνδρομητές μεταφέρουν τον αριθμό τους σε MTN PayMonthly μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, θα λάβουν αυτόματα 5 συμμετοχές στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 5 Φεβρουαρίου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις  6 Φεβρουαρίου.

Η ΜΤΝ συνεχίζει να υποστηρίζει τις καλύτερες στιγμές της Κύπρου και να προσφέρει στους συνδρομητές και φίλους της πάντα περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΜΤΝ στο 136 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mtn.com.cy.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε επίσης στη σελίδα της ΜΤΝ στο facebook www.facebook.com/MTNCyprus.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!