Ένα καλό σερί νικών..

Η τελευταία φορά που καταφέραμε να κάνουμε ένα αξιόλογο σερί νικών ήταν μεταξύ 9ης και 14ης αγωνιστικής όταν οι έξι νίκες βοήθησαν να καλύψουμε την εις βάρος μας διαφορά αλλά και να τερματίσουμε με τη λήξη του πρώτου γύρου στην κορυφή. Ήταν το χρονικό διάστημα μέσα Νοεμβρίου με τέλη Δεκεμβρίου όταν παίκτες και προπονητές έπρεπε να κλειδώσουν και την πρόκριση στους 16 του Champions League αλλά κατάφεραν να κάνουν και την υπέρβαση στο πρωτάθλημα. Από τότε έγιναν πολλά και διάφορα και σήμερα είμαστε στο -4 ενώ χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο ένα νέο σερί νικών που θα επιτρέψει να καλύψουμε τη διαφορά για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αν και εξαρτόμαστε και από το τι θα κάνει η Αελ, εντούτοις έχει σημασία να φροντίσουμε πρώτα για τα δικά μας. Δεν κάνουμε αναφορά στη διαφορά των τριών βαθμών με την Ομόνοια γιατί υπάρχει ο μεταξύ μας αγώνας στην 26η αγωνιστική.

Πριν από αυτόν όμως θα πρέπει να κερδίσουμε τρείς άλλους οι οποίοι μόνο στη θεωρεία είναι εύκολοι. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κατά σειρά Ερμή (εκτός), Παραλίμνι (εντός) και Αναγέννηση (εκτός). Ο Ερμής έχει ουσιαστικά υποβαθμιστεί αλλά για διάφορους λόγους δεν τα έχει παρατήσει κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη δύσκολη νίκη της Ανόρθωση επί της ομάδα του Ανδρονίκου την τελευταία αγωνιστική. Περίπου τα ίδια ισχύουν και για την Αναγέννηση αλλά το ότι πρόκειται για δυο ομάδες που πρόσκεινται στην Ομόνοια πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση. Ούτε το Παραλίμνι όμως θα έρθει στο ΓΣΠ διάφορο αφού θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για να αποφύγουν τη διαβάθμιση.

Η «νέα αρχή» λοιπόν που έγινε με τη Σαλαμίνα πρέπει να έχει και συνέχεια με ακόμα τρεις για να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής ενάντια στον μισητό μας αντίπαλο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!