Αεκ Vs ΑΠΟΕΛ 3-1

Η ομάδα μας γνώρισε τη δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα με τρόπο που στέλνει τα πιο ανησυχητικά μηνύματα. Η κούραση, η επιπολαιότητα, οι αγωνιστικές αδυναμίες και οι τραυματισμοί βγάζουν μάτια και αυτή τη φορά οδήγησαν στο 3-1.

Οι Λάγο και Εμπεσίλιο είναι οι δυο παίκτες που προστέθηκαν στη λίστα των τραυματιών με τον πρώτο να γίνεται αλλαγή λόγω μυικού τραυματισμού.

Η αδυναμία της ομάδας μας σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος να δείξει ένα υποφερτό πρόσωπο έχει αρνητικό αντίκτυπο σε όλους στον Αρχάγγελο και πολύ σύντομα το Champions League δεν θα μπορεί να προσφέρει άλλοθι.

Ο αγώνας

Ενάντια στις εκτιμήσεις ήταν η ομάδα μας που μπήκε στον αγώνα με μεγαλύτερη διάθεση καταφέρνοντας να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα κρατώντας περισσότερο την μπάλα. Αυτό όμως είχε διάρκεια μόν ο 10 λεπτά αφού στη συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε.

Ακόμα και στο διάστημα της κατοχής μας ήταν φανερό ότι είχαμε θέματα στον τρόπο ανάπτυξης τα οποία με την πάροδο του χρόνου γιγαντώθηκαν. Από την άλλη η γηπεδούχος δεν ήταν καλύτερη αλλά έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Η αναγκαστική αλλαγή του Λάγο στο 28 και η είσοδος του Αλεξάνδρου έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί καλύτερα το αριστερό άκρο και στο 32 ο Φλοριάν εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αμυντικής μας γραμμής και με σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γκουτίνιο.

Το 1-0 βρήκε ακόμα πιο απροετοίμαστη την ομάδα μας που απλά δεν μπορούσε να αντιδράσει με ουσιαστικό τρόπο. Ο Σόουζα ήταν σκιά του παίκτη που αναμένουμε να δούμε ενώ οι Ζαχίντ και Αλωνεύτης δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι ουσιαστικό από τα άκρα.

Το δεύτερο και καθοριστικό χτύπημα ήρθε πριν το ημίχρονο όταν η άμυνα μας βρέθηκε σε πλήρη ανισορροπία όταν από αριστερά η παράλληλη μπαλιά του Λαρένα έδωσε την ευκαιρία στον αμαρκάριστο Φλοριάν να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Το 2-0 αποτύπωσε με τον πιο αυστηρό αλλά και χαρακτηριστικό τρόπο την νωχελικότατη αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μας και έδωσε το τεράστιο προβάδισμα στην Αεκ,

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δυο αλλαγές για την ομάδα μας με τους δυο πιο αρνητικούς παίκτες να μένουν στα αποδυτήρια. Οι Σόουζα και Αλωνεύτης αντικαταστάθηκαν από τους Εμπεσίλιο και Σαλάϊ αντίστοιχα σε μια προσπάθεια να ζωντανέψουμε και να γίνουμε πιο διεκδικητικοί.

Μόλις στο 46 ο Εμπεσίλιο έκανε αισθητή την παρουσία του όταν μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή αλλά ο Πάμπλο έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Η διάθεση και το ότι η Αεκ έδωσε χώρο επέτρεψε στην ομάδα μας να επιτεθεί με αξιώσεις και στο 61 ήρθε η μείωση του σκορ όταν μετά από πάσα του Μιλάνοφ ο Σαλάϊ με εντυπωσιακό πλάσε έκανε το 2-1.

Το γκολ αν και έδωσε ψυχολογία στους παίκτες μας δεν μπόρεσε να θέσει τις βάσεις για την ανατροπή του σκορ αφού η ΑΕΚ αμύνθηκε σωστά με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γίνουμε απειλητικοί.

Το πρόβλημα έγινε ακόμα πιο έντονο όταν ο Εμπεσίλιο τραυματίστηκε στον ώμο και συνέχισε τον αγώνα κάνοντας τα απαραίτητα.

Το τελικό χτύπημα ήρθε στο 83 όταν μετά από λάθος του Ρουέδα ο Ακοράν κέρδισε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινη: Μιλάνοφ, Μερκής

ΑΠΟΕΛ:
Γκουτίνιο, Μιλάνοφ, Ρουέδα, Μερκής, Λάγο (28΄ Αλεξάνδρου), Μοράις, Βινίσιους, Σόουζα (46΄ Εμπεσίλιο), Ζαχίντ, Αλωνεύτης (46΄ Σάλαϊ), Ποτέ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!