Πληρώνουμε κούραση και προβλήματα

Ο Δώνης αναγνώρισε τα ζητήματα που έφεραν ακόμα μια προβληματική εμφάνιση και την ήττα ενώ επιχείρησε να φωτίσει το τούνελ λέγοντας ότι σε κάποια φάση η ομάδα θα ρολάρει.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Πληρώνουμε την κούραση και τα προβλήματα μας. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο 20λεπτο. Είχαμε κατοχή αλλά ήμασταν ακίνδυνοι. Η ΑΕΚ σκόραρε και μας δημιούργησε προβλήματα. Δεν λειτουργήσαμε καθόλου καλά και δεχθήκαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί παρά την κούραση. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα για την ανατροπή. Ήμασταν άτυχοι γιατί τραυματίστηκε στον ώμο ο Εμπεσίλιο και ουσιαστικά παίζαμε με δέκα παίκτες το τελευταίο 20λεπτο. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την κούραση. Θα έρθει η στιγμή που θα είμαστε καλύτεροι. Οι αντίπαλοι μας έχουν πλεονέκτημα γιατί είναι ξεκούραστοι παίζοντας μόνο ένα παιχνίδι τη βδομάδα. Θα κάνουμε μια δυνατή ομάδα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη» ανέφερε ο Ελλαδίτης προπονητής.

Για την αντίφαση στην απόδοση της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη…

«Αυτό το διάστημα ζούμε με πολλά θέματα και πολλά προβλήματα. Η κούραση και τα προβλήματα που βγάζει το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!