Αυτά θέλουμε

Οι εκάστοτε διοικήσεις του ΑΠΟΕΛ αφουγκρουζομενες παντα το μοναδικό συναισθηματικό δέσιμο του κόσμου του ΑΠΟΕΛ με ποδοσφαιριστες που προσεφεραν πολύτιμες υπηρεσίες σε κάποιες εποχές, κάνουν παντα το ίδιο λάθος… Χτίζουν το αυριο της ομαδας πανω σε κάποιους που ειτε ειναι καμένοι, ειτε δεν έχουν άλλο κίνητρο να δώσουν το κατι παραπάνω…. Δημιουργούμε είδωλα και ιερές αγελάδες και αδυνατούμε να δούμε τη ωμή πραγματικότητα. Θελουμε ποδοσφαιριστες αξίας σε καίριες θεσεις. Στα δυο αμυντικά άκρα να προσφέρουν στη ανασταλτική λειτουργία της ομαδας αλλα και να έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν στη ανάπτυξη μας επιθετικά, δεν ξερω αν υπερβάλω. Εχω ομως τη άποψη οτι εχουμε αυτη τη στιγμη τα χειρότερα ακραία μπακ του πρωταθληματος….

Η ομάδα δεν εχει ΗΓΕΤΗ τον ποδοσφαιριστή που θα παρει τη ομάδα στις πλάτες του, απουσιαζει ο ΑΡΧΗΓΟΣ εκείνος που θα φωνάξει, θα εμπνεύσει, θελουμε ΧΤΕΣ παιχταρα 6-8αρι…. Καλοί οι Μοραις και Βινι…αλλα οχι και αναντικατάστατοι, ουτε ηγέτες, σεβασμός στη προσφορά του Μοραις κυρίως, αλλα σε τίποτε δεν θυμίζει τον Μοραις που κάποτε θαυμάζαμε. Χρειάζεται δίπλα του, καλυτερο του ποδοσφαιριστή και είμαι σίγουρος οτι μαζι του θα ανεβεί και ο ίδιος.

Τέλος θελουμε ενα παιχταρα περιφερειακό επιθετικό ταχύτατο, να μπορει να παίξει τη γραμμή αλλα να μπορει να συνυπάρξει με το Καβεναγκι. Ο Τιμουρ τωρα θα κριθεί αυστηρά απο την ικανοτητα του να επιλέξει τους κατάλληλους να ενισχύσουν τη ομάδα αλλα και τη άνοδο Στιλιτς.

Παραλληλα πέρα απο τη αγωνιστική ενίσχυση άμεση πρόσληψη αθλητικού ψυχολόγου σε μόνιμη βάση και άμεση συνεργασία με εξειδικευμένα αθλητικά κέντρα του εξωτερικού.

Γιαννης Ιωάννου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!