Ακόμα δυο απαιτούμενα

Η μέρα που περιμέναμε έφτασε και το ζητούμενο είναι να δούμε απόψε έναν αποφασισμένο και αποτελεσματικό ΑΠΟΕΛ που θα κερδίσει με το μισό μηδέν όπως λένε χαρακτηριστικά κάποιοι προκειμένου να αναδείξουν τη σημασία του αγώνα. Η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα ιστορικό επίτευγμα αλλά αν δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει υπάρχει ο κίνδυνος να απομακρυνθεί επικίνδυνα από την πρόκριση στους 32 του Europa League.

O Κρίστιανσεν ανέδειξε στις χτεσινές δηλώσεις του δυο από τα πολλά που απαιτούνται έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να φτάσει στο στόχο της. Ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να έχουμε κατοχή αλλά και καλό ρυθμό. Πρόκειται για δυο στοιχεία που θα κρίνουν πολλά και είναι για αυτό που η ομάδα που θα τα πετύχει θα έχει προβάδισμα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι Μοράις και Βινίσιους να λειτουργήσουν ως κυματοθραύστες στις αντεπιθέσεις των Ελβετών. Απαιτείται όμως ορθόδοξη και δημιουργική ανάπτυξη κάτι που σημαίνει ότι ο Μπερτόλιο ή ο Μπρεσάν θα πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X