Σεβασμός στα Boys

Ο προηγούμενος αγώνας με τη Young Boys επιβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το γνωστό ότι το μεγαλύτερο μας ελάττωμα είναι ο εφησυχασμός. Πήγαμε στην Ελβετία με τον αέρα του 2/2 και υποτιμήσαμε τους Ελβετούς οι οποίοι ήταν πιο αποφασισμένοι, πιο αποτελεσματικοί και πιο ομάδα.

Το πρώτο βήμα για να μην χάσουμε και σήμερα στο ΓΣΠ είναι να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στην ομάδα της Young Boys. Όχι φόβο, ότι υπερεκτίμηση αλλά σεβασμό. Απαιτείται ταπεινότητα και αποφασιστικότητα από πλευράς ΑΠΟΕΛ και ελπίζω ότι τουλάχιστον οι παικτές πήραν το μάθημα τους από την τριάρα στη Βέρνη. Λέω τουλάχιστον οι παίκτες γιατί υπάρχουν ακόμα ορισμένοι οπαδοί μας που πετούν στα σύννεφα και θεωρούν την Young Boys ομάδα της σειράς.

Σε τέτοιους αγώνες όπου γράφεις ιστορία ή κάνεις αγχωτικά έως και μαύρα γενέθλια, οι παίκτες που έχουν ειδικό βάρος είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ οι Καρλάο, Μόραις και Γιαννιώτας είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Δεν αρκούν όμως οι ηγέτες σε κάθε γραμμή αφού το Ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Είναι για αυτό που θα πρέπει να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα λειτουργήσει καλά σε όλες τις γραμμές και θα περιορίσει τα λάθη στο ελάχιστο.

Ο Κρίστιανσεν είπε με τρόπο ότι αντέχουμε την ισοπαλία και ίσως να έχει δίκαιο έστω και αν το ιδανικό αποτέλεσμα είναι η νίκη. Αν παραμείνει το +2 από τους Ελβετούς θα πρέπει να κερδίσουμε την Αστάνα στους μηδέν βαθμούς Κελσίου στο πλαστικό της και κανένας δεν νιώθει πολύ άνετα σε αυτό το σενάριο.

Είναι για αυτό που με υπομονή και μεθοδικότητα θα πρέπει να επιδιώξουμε τη νίκη σήμερα. Οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία που θα τους επιτρέψει να μην παρασυρθούν σε ένα άναρχο τρόπο ανάπτυξης που θα μας δημιουργήσει προβλήματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X