Ακόμα ένας απογοητευμένος

Αυστηρά ομιλούντες η ομάδα μας προσπάθησε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερε. Το χρυσό προβάδισμα δεν είχει αίσιο τέλος οπότε και ο Μπαλταζάρ δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων. Ο προπονητής μας μετά τον αγώνα κλήθηκε να σχολιάσει μια σειρά αποφάσεων του…

“Όταν παίζεις εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Ισραήλ και κερδίζεις 2-0, είναι το πιο λογικό να δοκιμάσεις να αμυνθείς. Για τον Ντε Βινσέντι, έρχεται από αποχή, με την ένταση του αγώνα δεν μπορούσε να βγάλει 90λεπτο. Έκανε φανταστική δουλειά όσο έπαιξε και μετά θέλαμε να βάλουμε δύναμη με τον Γκέντσογλου.

Ο Τάμαρι είναι ένας νεαρός παίκτης, για πρώτη φορά παίζει σε τέτοιο επίπεδο. Σίγουρα έκανε ότι μπορούσε αλλά σε αυτό το επίπεδο τα μικρά τακτικά λάθη μπορούν να στοιχήσουν. Με τις επιλογές που είχαμε στον πάγκο θέλαμε να κλείσουμε τα φτερά της Μπερ Σέβα”.

Πως επηρεάστηκε με όλα που έγιναν το απόγευμα: “Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Όλα αυτά δεν επηρέασαν την ομάδα, όλα αυτά τα θλιβερά, μας άφησαν συγκεντρωνένους”.

Για τον επαναληπτικό: “Έχουμε πλεονέκτημα αλλά πολύ μικρό. Όταν μια ομάδα προσπαθεί να παίξει για την ισοπαλία ίσως θα χάσει τον αγώνα. Αυτό που νιώσαμε σήμερα θα το νιώσει και η Μπερ Σέβα. Θα παίξουμε για την νίκη. Όχι για την ισοπαλία. Είμαι απογοητευμένος που προηγηθήκαμε με 2-0 και ισοφαριστήκαμε”.

Για τον διαιτητή, την καθυστέρηση της αλλαγής και την αποβολή του Ντελατόρε: “Πιστεύω πως οι δυο ομάδες είχαν ποιότητα, η τρίτη ομάδα δεν ήταν έτοιμη για αυτό το επίπεδο. Η Μπερ Σέβα μας πίεσε αλλά η τρίτη ομάδα μας το έκανε σε πιο μεγάλο βαθμό”.

Το μήνυμα ενόψει της ρεβάνς: “Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα λάθη μας και δεν έπρεπε να τα επαναλάβουμε. Ξέρω τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα. Ήδη φαντάζομαι το ΓΣΠ γεμάτο”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X