Ακόμα ένας λόγος

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ακόμα ένα κίνητρο στην προσπάθεια του να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αφού η πρωτοπόρος ΑΕΚ είχε βαθμολογικές απώλειες. Η προσπάθεια για να μειωθεί το -7 από την κορυφή πρέπει να πάρει σάρκα και οστά από αύριο, οπότε ο Κετσπάγια και οι παίκτες του πρέπει να κάνουν το καθήκον τους.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε σήμερα χωρίς προβλήματα και με τον Καρλάο να είναι στην αποστολή αφού εδώ και μέρες είχε μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Για πρώτη φορά θα είναι στις επιλογές του Κετσπάγια ο Μερκής ο οποίος όμως δεν πρόκειται να είναι στο αρχικό σχήμα. Το τελευταίο απόκτημα προέρχεται δεν έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής τους τελευταίους μήνες έτσι αυτός θα έρθει κλιμακωτά στον ΑΠΟΕΛ.

Το ζητούμενο αύριο στο ΓΣΠ είναι η νίκη που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα μας. Τα πολλά και διάφορα διορθωτικά μέτρα μετά την ήττα από τη Δόξα έφεραν τη βελτίωση, η οποία όμως πρέπει να είναι συνεχής αφού υπάρχουν περιθώρια.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα:

Pardo, Waterman, Κίσσας, Sergio, Milanov, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Carlao, Μερκής, Morais, Vinicius, De Vincenti, Stilic, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Γιαννιώτας, Vander, Αλεξάνδρου, Cavenaghi, Σωτηρίου, Piatkowski.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X