Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Αν οι δηλώσεις του Τραμετσάνι είμαι κριτήριο για το αν θα δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ σε μια εβδομάδα ή οποτεδήποτε, τότε είμαστε καταδικασμένοι. Ο προπονητής μας έκρινε ότι οι παίκτες έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του και για ακόμα μια φορά αρνήθηκε να παραδεχτεί ότι η επιλογή της τριάδας στην άμυνα δεν βοηθά.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Είδαμε την Καραμπάχ, την είδα και στην έδρα της από κοντά. Ξέραμε ότι έχει ποιότητα., Κάναμε ένα καλό πρώτο 45λεπτο. Όταν δεχθήκαμε το γκολ τα επόμενα 15 λεπτά ήταν δύσκολα, ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Ήρθε και το δεύτερο γκολ, ενώ είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Οι παίκτες μου έδωσαν το 100%, καταφέραμε να σκοράρουμε στα τελευταία λεπτά και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να πάμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για το σύστημα και για το γεγονός ότι δεν κατάφερε το ΑΠΟΕΛ να σταματήσει τους επικίνδυνους επιθετικούς της Καραμπάχ ενώ ξέρατε γι’ αυτούς; «Συνέχεια με ρωτάτε για το σύστημα, ακόμη και όταν κερδίζουμε με ρωτάτε. Είναι γνώμη σας και την σέβομαι. Γνωρίζω πολύ καλά τους παίκτες μου και χρησιμοποιούμε το σύστημα που νιώθουν πιο άνετα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κινδύνους πίσω, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο τους δώσαμε χώρο και είναι δύσκολο απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα με γρήγορους επιθετικούς».

Ο λόγος που δεν κατάφερε να αντιδράσει το ΑΠΟΕΛ μετά το γκολ που δέχθηκε; Ήταν επειδή ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα; «Ναι μας επηρέασε αυτό. Μας ξάφνιασε το γκολ. Η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή μετά το γκολ, αλλά πρέπει να πω ότι μίλησα με τους παίκτες μου, τους συγχάρηκα και αναλαμβάνω την δική μου ευθύνη. Από αύριο αρχίζουμε την δουλειά γιατί πιστεύουμε ότι το όνειρο μας δεν έχει τελειώσει».

Τι θα αλλάξετε ενόψει της ρεβάνς; «Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Ίσως να πρέπει να δουλέψουμε στην τελική πάσα. Πόσα να αλλάξεις μέσα σε μια εβδομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Πρέπει να κουβαλήσουμε τις εμπειρίες από το πρώτο ματς για να είμαστε πιο έτοιμοι. Οι παίκτες μου είναι απογοητευμένοι αλλά ξέρω πόσο έχουμε δουλέψει από πέρσι μέχρι σήμερα και πιστεύω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X