Άμεσα βασικός για να έχουμε ελπίδες

Η κατάσταση πλέον κρίνεται ανησυχητική και οριακή αφού ο Πέρεθ είναι αποδεδειγμένα ένα από τους βασικούς λόγους που ο ΑΠΟΕΛ δέχεται τέρματα που θα έπρεπε να αποφεύγει.

Μπορεί ο Δώνης να θεωρεί υπεύθυνους τους Μοράις και Σόουζα και να έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον Φαρίας αλλά η δυσκολία του Ισπανού τερματοφύλακα να ανταποκριθεί επαρκώς δεν μπορεί να κρυφτεί.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να απαριθμήσουμε φάσεις που κατέληξαν σε γκολ ή που κάνουν τους αμυντικούς να νιώθουν ανασφάλεια.

Αντί αυτού θα τονίσουμε την ανάγκη να δούμε τον Βάντερμαν να επιστρέφει ως βασικός. Ο Ολλανδός εδώ και δύο εβδομάδες προπονείται κανονικά και η διακοπή του πρωταθλήματος πρέπει να λειτουργήσει με τρόπο έτσι ώστε να τον δούμε άμεσα να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες.

Το αν πρέπει να γίνουν φιλικά ή οτιδήποτε άλλο προκειμένου να κριθεί ακόμα πιο έτοιμος και από πλευράς ψυχολογικής άποψης είναι κάτι που μπορεί να αξιολογήσουν οι αρμόδιοι.

Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του είναι απαραίτητη ενώ είναι προτιμότερο και αποδεκτό να δεχτούμε τέρμα για το οποίο θα φέρει ευθύνη ο Ολλανδός παρά ο Ισπανός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X