Να μείνει για τους σωστούς λόγους

Η διοίκηση Πετρίδη αναπόφευκτα εξετάζει το ενδεχόμενο δραστικής αλλαγής προκειμένου να ανατραπούν τα αρνητικά δεδομένα, έστω και αν αυτό δεν εξαρτάται πλέον από τον ΑΠΟΕΛ. Τυχόν διακοπή της συνεργασίας με τον Δώνη δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη αλλά το οξύμωρο είναι ότι πως ούτε και η παραμονή του θα ξενίσει.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την εσωστρέφεια και τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις που υπάρχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του οικοδομήματος της ομάδας μας.

Ανεξαρτήτως όμως του πως κρίνει και αξιολογεί ο οποιοσδήποτε τα δεδομένα, η ουσιαστική απόφαση και αυτή τη φορά θα παρθεί από τη διοίκηση. Αυτήν που έχει τη φήμη ότι αλλάζει τους προπονητές όπως τα πουκάμισα και που πλέον μετρά σωρεία λανθασμένων αποφάσεων.

Αν τυχόν αύριο δοθούν οδηγίες στον Πετεβίνο να βγει μπροστά, θα διαψεύσει ότι υπάρχει θέμα προπονητή.

Είμαστε όμως σε μια φάση που καμία διάψευση ή και επίπληξη παικτών δεν θα διορθώσει την κατάσταση. Το πρόβλημα ξεκινά και τελειώνει στον Αρχάγγελο. Από τα όσα συμβαίνουν ή δεν γίνονται στο βαθμό που θα έπρεπε. Όλα αυτά αποτυπώνονται εδώ και μήνες μέσα σε 90 λεπτά κάθε Σαββατοκύριακο.

Είναι για αυτό που αν τελικά μείνει ο Δώνης μέχρι το τέλος της χρονιάς ή όσο αντέξει θα πρέπει να παραμείνει για τους σωστούς λόγους. Αν υπάρχουν τέτοιοι θα πρέπει να το αξιολογήσουν σωστά οι αρμόδιοι!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X