Αναγκαίοι ανεξαρτήτως ετοιμότητας

Ο προβληματικός από κάθε άποψη ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρει τους τρόπους να ανασυνταχθεί και αυτό πρακτικά θα γίνει με την επιστροφή στις νίκες. Το -7 από την κορυφή προκαλεί άγχος αλλά θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Οι παίκτες βασικά αφού στο τέλος της ημέρας είναι αυτοί που μπορούν να μας οδηγήσουν εκτός κρίσης. Με την ομάδα κουρασμένη, τραυματισμένη και κατά πολλούς απροπόνητη υπάρχει η προσδοκία ότι οι δυο μεταγραφικές προσθήκες θα έχουν καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια για ανάκαμψη.

Οι Μιλάνοφ και Γιαννιώτας θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη και το ενδεχόμενο να πάρουν χρόνο συμμετοχής είναι μεγάλο. Για τον Βούλγαρο μάλιστα θεωρείται βέβαιο κατά πολλούς ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα με τις εκτιμήσεις να τον θέλουν να αγωνίζεται στο δεξί άκρο.

Ο διπλοθεσίτης Μιλάνοφ δεν μπορεί να αγωνίζεται σε δυο θέσεις ταυτόχρονο οπότε στα αριστερά θα πάμε με λύση ανάγκης!

Οι δυο παίκτες κρίνονται αναγκαίοι και παρά το ότι δεν έχουν δέσει με την υπόλοιπη ομάδα θα τους δούμε να επιχειρούν να το πετύχουν αυτό μέσα από επίσημους αγώνες. Ο Γιαννιώτας που έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής το τελευταίο τετράμηνο έχει το μεγαλύτερο θέμα και είναι για αυτό που οι επερχόμενοι αγώνες κυπέλλου με τη Σαλαμίνα προσφέρονται για να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!