Μην τολμήσετε να διώξετε τον κκέλη

Μην τολμήσετε να διώξετε το κκέλη. Φτάνει να κάνουμε λάθη επί λαθών. Τα έκαμαν άλλοι και είδετε τι υποφέρουν τώρα. Αν είναι δυνατόν, αλλάξαμε προπονητή 4 φορές σε μια διετία. Ο άνθρωπος βρήκε μπροστά του μιαν ομάδα μπουρδέλο, από τα αποδυτήρια μέχρι τη διοίκηση. Ώσπου εδέρναμε ούλλοι εσκάζαμεν, ήταν τζαι η Ευρώπη, υπήρχαν δικαιολογίες. Τωρά όμως τα ψέματα ετελειώσαν. Είμαστε ομάδα απαρτιζόμενοι από μια πτέρυγα που είναι μόνιμο νοσοκομείο, μια πτέρυγα με τρία τέσσερα μοντελάκια στις κοσμικές στήλες που έχουν έννοια να φωτογραφίζονται με τα κοπελλούθκια τους, με τις γκόμενες και τις γυναίκες στα καφέ και στα περιοδικά, 3-4 παίκτες που νομίζουν ότι ήρθαν για διακοπές και ότι παίζουν μόνοι τους και μόνο 4-5 παίκτες που προσπαθούν πραγματικά για τη φανέλα που φορούν.

Τον κκέλη αφήστε τον να κάμει τη δουλειά του όπως πρέπει. Να θκιώξει καμπόσους να παν στον αγύριστο. Αν είναι να φύει ο κκέλης έπρεπε να φύει η διοίκηση πρώτα, που δεν εξασφάλισε και δεν θωράκισε την ομάδα όπως έπρεπε. Ούτε ο ίδιος ο κκέλης δεν περίμενε τέτοιο χάλι και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Και σταματάτε να γράφετε αρλούμπες μέσα στα κανάλια ότι ο Πρόδρομος πήγε νοσοκομείο και ένιωσε αδιαθεσία κλπ κλπ. Έσσει κανέναν που του άρεσε τούτο το χάλι? Την ώρα που γίνονταν οι μεταγραφές και κάνετε ότι θέλετε ρε Νεκτάριε και λοιπή συνεπαρτζιά, είσασταν ούλλοι καλοί. Τωρά λουθείτε τα. Ο ανήφορος έχει και κατήφορο. Να μείνετε τζιαμέ σαν διοίκηση αν έχετε τα κότσια και να δεχτείτε τα πυρά, όχι μόνο στους γάμους.

Στο γήπεδο φέτος τουλάχιστον δεν επάτησα και ούτε θα πατήσω και για άλλους λόγους εκτός από την αδιαφορία, αλλά όσοι έρχονται θα τους κάνετε να μην σας ακολουθούν. Προσωπικά, αν δεν ζερώσουμε και αν δεν πιάσουμε πάτο, με τα ππατσιαρίσματα και το να διώχνω και να φέρνω προπονητές, τίποτα δεν γίνεται.

Ο καθένας να πληρώσει για τις επιλογές του και για αυτά που κάνει και αποφασίζει. Τζαι αν τερματίσουμε και καμιάν φορά 4οι ή 5οι και να μην πάμε Ευρώπη, πάλε καλό θα μας κάμει. Να κατεβεί ο νους μας! Γιατί όπως αποδείκτηκε περίτρανα ακόμα μια φορά, δεν μάθαμε και ούτε μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!