Ανησυχος για Ντογκαλά

Χαρούμενος για την νίκη αλλά λυπημένος για τον τραυματισμό του Ντογκαλά παρουσιάστηκε ο προπονητής μας στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

“Είχαμε δυο στόχους: Ο ένας να πάρουμε τους τρεις πόντους και ο δεύτερος να τελειώσουμε όλοι υγιείς το παιχνίδι. Ο πρώτος επιτεύχθη, ο δεύτερος δυστυχώς όχι. Ελπίζω ο Ντίντι (Ντονγκαλά) να μην έχει κάτι σοβαρό και να τον έχω στη διάθεσή μου τις επόμενες μέρες. Μια μέτρια εμφάνιση αλλά πήραμε τους τρεις πόντους. Ο αντίπαλος αν εξαιρέσω το πρώτο λεπτό δεν μας απείλησε ξανά. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κάπως καλύτεροι και στο τέλος πήραμε τους τρεις πόντους. Θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να επιστρέψουμε πιο φρέσκοι για να συνεχίζουμε να δίνουμε ότι καλύτερο για αυτή την ομάδα”.

Ντονγκαλά
“Είναι πολύ νωρίς ακόμα, λογικά θα ξέρουμε αύριο”

Απόδοση α’ ημιχρόνου
 “Τον τελευταίο καιρό τα παιδιά έχουν κάνει μια υπέρβαση. Σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι όσο άλλες φορές, υπάρχουν ελαφρυντικά. Δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι, είναι αθλητές, θα έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Σημαντικό σε μια μέτρια εμφάνιση να μπορείς να κερδίζεις και να μην δέχεσαι τέρμα”.

Γκάρνερ
“Είναι η δουλειά του να σκοράρει, είναι σημαντικό για ένα προπονητή να έχει έναν ποδοσφαιριστή που έχει το εύκολο γκολ αλλά δεν φτάνει ένας Γκάρνερ, χρειάζονται και άλλοι για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος”.

Προγραμματισμός
“Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για προγραμματισμό, το μυαλό μας είναι στους στόχους, να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουμε ένα κύπελλο. Σίγουρα ο προγραμματισμός προχωρά, δεχόμαστε κάποια email, βλέπουμε κάποιους παίκτες. Αν είναι εντός ή εκτός Κύπρου, θα δείξει ο χρόνος. Αλλά σίγουρα μας ενδιαφέρει ότι καλύτερο υπάρχει και στην Κύπρο και στο εξωτερικό”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X