Άνοιξε το παράθυρο

Το παράθυρο παραμονής του Μοράις στο ΑΠΟΕΛ άνοιξε διάπλατα, εφόσον ο ίδιος αποδεχτεί τους οικονομικούς όρους κάτι το οποίο φαίνεται να συμβαίνει. Από την μια ο Πετεβίνος σε σημερινές του δηλώσεις ανέφερε ότι η απόφαση είναι πάνω στον παίκτη ενώ ο Πορτογάλος με ανάρτηση του αναφέρει ότι “Το αξίζετε… Και για σας θέλω να συνεχίσω. Ακόμα κι΄αν είναι με πόνο ή αίμα, θα παλεύω μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η φανέλα μας είναι αιώνια και εσείς είστε αιώνια στην καρδιά μου. Η αγάπη μου για σας είναι τεράστια. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ”

Για την απόκτηση του Ούρος Μάτιτς: 

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στο προφίλ που έψαχνε ο κ. Τέτι που θέλει να έχει ποδοσφαιριστές στον κεντρικό άξονα που να έχουν τρεξίματα και δύναμη και ταυτόχρονα να είναι και καλοί με την μπάλα. Αν κάποιος κοιτάξει το βιογραφικό και τις τεχνικές δυνατότητες του Ούρος Μάτιτς θα αντιληφθεί ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το προφίλ. Είναι η δεύτερη προσθήκη μετά τον Σιέλη και συνεχίζουμε».

Είναι 8άρι ο ποδοσφαιριστής; 

«Το συστατικό που ψάχνουμε για την μεσαία γραμμή είναι τα τρεξίματα και οι αμυντικές επιθετικές ικανότητες».

Για την πολυκοσμία στην μεσαία γραμμή; 

«Μετά από κάποιες προσθήκες στο ρόστερ κάνουμε αριθμητικούς υπολογισμούς και αυτό είναι λάθος. Κάποιοι αποκτούνται για να βοηθήσουν σε βάθος χρόνου και κάποιοι άλλοι για να βοηθήσουν άμεσα. Για παράδειγμα οι δύο προσθήκες έχουν διαφορετικό προφίλ. Ο Σιέλης έχει αποκτηθεί για να εξελιχθεί σε βάθος χρόνου στην ομάδα, ενώ ο Μάτιτς αποκτήθηκε με την προσέγγιση να χτυπά πόρτα 11άδας. Πρέπει να σκεφτόμαστε και με αυτό τον τρόπο για να ξέρει και ο κόσμος της συμβαίνει».

Για την περίπτωση Νούνο Μοράις;

«Το απαντήσαμε και πριν από 10 μέρες και θα το επαναλάβω. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, είναι 12 χρόνια στην ομάδα, είναι ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ. Ο Μοράις δεν δέχθηκε πρόταση για όλα αυτά και μόνο αλλά γιατί την αξίζει και έχει αποδείξει ότι κάθε χρόνο διεκδικεί πρωτιά σε λεπτά συμμετοχής. Δεν είναι η ίδια περίπτωση με τους Αλωνεύτη, Μερκή και Βάτερμαν που είναι λιγότερα χρόνια στην ομάδα. Είναι πρώτος σε χρόνια παρουσίας στην ομάδα και το χρονοδιάγραμμα έχει να κάνει με την έναρξη της προετοιμασίας. Έχει ξεκαθαριστεί στον ίδιο ότι έχει μια πρόταση ενώπιων του και περιμένουμε την απάντηση του»

Τι γίνεται με τις περιπτώσεις Καζού και Νατέλ; 

«Ακούγομαι γραφικός όταν λέω ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή και ότι τίποτα δεν ισχύει. Είπα από την έναρξη των διακοπών ότι το ΑΠΟΕΛ έκανε ότι έπρεπε να κάνει σε σχέση με τις ενέργειες για να κρατήσει τους Καζού και Νατέλ. Την ίδια ώρα να θυμίσω ότι ο Καζού είχε ρήτρα 1.5 εκατομμύριο και ο Νατέλ ρήτρα 2.5 εκατομμύρια. Προσπαθούμε να μην δοθούν τέσσερα εκατομμύρια για να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές αλλά να βρούμε άλλους τρόπους. Ταυτόχρονα είναι δυο δύσκολες περιπτώσεις παρά το γεγονός ότι είναι διαφορετικές. Παράλληλα κοιτάζουμε και άλλες λύσει καθώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει».

Για τις δηλώσεις Τάμαρι για το ενδιαφέρον από μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες; 

«Προφανώς προσεγγίζεται καθημερινά από πολλές ομάδες. Η Χιρόνα δεν ταιριάζει με τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν υπάρχει καμιά επίσημη πρόταση για τον Τάμαρι. Είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, είναι ο ποδοσφαιριστής που αυτή την στιγμή πρέπει να έχει στην σκέψη τις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις και μόνο. Το έχει αποδείξει ότι είναι ένας ισορροπημένος άνθρωπος και ξέρει τι πρέπει να κάνει».

Για τον Σουηδό Χαλένιους; 

«Θα επαναλάβω αυτό που είπα αρκετές φορές. Με όποιο όνομα και αν έχουμε συνδεθεί δεν υπάρχει λόγος να τοποθετηθώ αν δεν αποκτηθεί. Είπα επίσης ότι ο προγραμματισμός προχωρεί, δεν έχουμε καμιά ανησυχία για το πρώτο μέρος διεκπεραίωσης του. Δεν ξέρω αν νομίζει ο κόσμος ότι θα ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό 21 Ιουνίου αλλά τον βασικό κορμό που χρειάζεται να έχουμε για να προχωρήσουμε στις προκλήσεις του β΄ και του γ΄ προκριματικού πρέπει να τον έχουμε».

Για την προετοιμασία: 

«Θα πάμε στην Αυστρία. Φεύγουμε από την Πολωνία μετά από πέντε χρόνια. Όλες οι λεπτομέρειες για τον τόπο διαμονής και τα φιλικά θα γίνουν γνωστές με την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστρία. Η Ζίλινα είναι μέσα στα φιλικά που θα δώσουμε αλλά υπάρχει εκκρεμότητα με το ένα φιλικό».

Για τα εισιτήρια διαρκείας; 

«Κινούμαστε κοντά στα 1.200 και είμαστε στα μισά του χρόνου της έκπτωσης. Δεν γίνεται να είμαστε προ των πυλών της έναρξης των υποχρεώσεων και δεν έχει ξεκαθαρίσει η πολιτεία τια θα γίνει με την κάρτα. Ακούσαμε ότι τα γήπεδα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και την ίδια ώρα αφορμίζουμε νόμο για κάρτα. Αυτό είναι για γέλια. Ας διορθώσουν τα γήπεδα πρώτα όπως έκαναν στην Αγγλία για να πατάξουν την βία και μετά να κάνουν οτιδήποτε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!