Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ 1-0

Σε ακόμα ένα ντέρμπι και μάλιστα το σημαντικότερο η ομάδα μας ήταν ανύπαρκτη με αποτέλεσμα να δεχτεί ακόμα μια ήττα που επιβεβαιώνει ότι με αργά και σταθερά βήματα μάλλον θα χάσουμε το πρωτάθλημα. Η Ανόρθωση δεν ήταν καλύτερη αλλά τα κατάφερε εκμεταλλευόμενη μια αμυντική αδράνεια και την επιθετική μας ανυπαρξία.

Η νίκη της ομάδας του Κετσπάγια αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αφού ήρθε χωρίς τον Ράγιος που πολύ νωρίς αποχώρησε τραυματίας.

Με ένα Τάμαρι να είναι παρών-απών και τους Εφραίμ και Ντε Βινσέτι να μην μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό, η ομάδα μας σε 90 λεπτά δεν μπόρεσε να οργανωθεί με αξιώσεις και μετά βίας είχε μια τελική προσπάθεια.

Στο 63 η Ανόρθωση πήρε προβάδισμα στο σκορ και παρόλο που υπήρχε χρόνος ούτε τότε μπόρεσε να αντιδράσει ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Κόρε άργησε να βοηθήσει την κατάσταση. Στο 77 οι Μάτιτς και Χαλένιους αντικατέστησαν τους Ντε Βινσέτι και Πάβλοβιτς αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Με κακή ψυχολογία και σοβαρά αγωνιστικά κενά η ομάδα μας δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καν τις προϋποθέσεις για ευκαιρία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Εφραίμ, Άλεφ

ΑΠΟΕΛ:
Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Σόουζα, Άλεφ, Ντε Βινσέντι (77′ Μάτιτς), Τάμαρι, Εφραίμ, Πάβλοβιτς (77′ Χαλένιους)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X