Η ανώμαλη προσγείωση του Κόρε

Ο Κόρε παρουσιάστηκε προβληματισμένος και δήλωσε απογοητευμένος για την απόδοση της ομαδας. Ο προπονητής μας είδε πράγματα που βλέπουμε εδώ και μήνες για να μην πούμε και χρόνια. Η μάχη με το χρόνο που πρέπει να κάνει είναι άδικη αφού κληρονόμησε πολλές παθογένειες.

Οι δηλώσεις του….

“Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση. Ήταν ένα καλό, μοιρασμένο παιχνίδι σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ο αντίπαλος κράτησε περισσότερο τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Είδαμε πως ήταν μοιρασμένο παιχνίδι και φαινόταν πως ένα γκολ θα το έκρινε. Πιστεύω το κάναμε εύκολο για τον αντίπαλο να αμυνθεί. Μετά το γκολ δεν παίξαμε καθόλου καλά. Είμαστε απογοητευμένοι από την απόδοσή μας και το ότι δεν πήραμε βαθμό”.

Το ΑΠΟΕΛ σκόραρε 8 γκολ στα προηγούμενα δυο παιχνίδια και έδειξε την επιθετική φιλοσοφία στην οποία είχατε αναφερθεί. Σήμερα έκανε μόνο μια ευκαιρία. Που αποδίδετε αυτή την αδυναμία; “Πρέπει να έχουμε ρυθμό. Σήμερα παίζαμε από τα αριστερά και επιμέναμε χωρίς να έχουμε αποτέλεσμα. Έπρεπε να αλλάζουμε πλευρές για να βρίσκουμε τους χώρους. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας σήμερα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X