Άντε γεια χόχοι

Σε μια χρονιά που τα πάντα αμφισβητούνται, το να προκριθείς εις βάρων των χόχων, που διανύουν κατ’ αυτούς την καλύτερη τους χρονιά, αποτελεί τεράστιο επίτευγμα. Το γκολ του Ζαμπάλα στο 80′ έκανε τους χιλιάδες χόχους να παρακαλούν και τον προπονητή τους να κλαίει προσπαθώντας να βρει μωρίστικες δικαιολογίες.

Εντελώς δίκαια η νίκη αφού ο ΑΠΟΕΛ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, είχε την κατοχή, έφτιαξε με διαφορά περισσότερες ευκαιρίες και έπαιξε επιθετικά. Οι χόχοι κλείστηκαν πίσω και προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν αμυντικά πιστεύοντας ότι θα ήταν έυκολο να το πετύχουν. Οι κλασικές ευκαιρίες ήταν πολλές για την ομάδα μας και αν είχαμε λίγη τύχη ίσως να καθαρίζαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι διαιτητές πάλι έκλεισαν τα μάτια σε 2 ολοκάθαρα πέναλτι, ειδικά το δεύτερο όπως έγινε ολοφάνερα παίξιμο με το χέρι.

Τον σκόρερ Ζαμπάλα θα τον θυμούνται για πολύ καιρό οι χόχοι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ
Ουζόχο, Ενσούε, Βινίσιους, Σάντος, Ζαμπάλα, Ανουάρ (22′ Λουντέμο), Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι (77′ Μπεν Σαχάρ), Κλωναρίδης (46′ Κατσαντώνης), Ντονγκαλά (85′ Ζόρζε), Γκάρνερ (85′ Σατσιάς)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!