Για τον κόσμο

Ικανοποιημένος με την πρόκριση ο προπονητής μας αφιέρωσε τη νίκη σε όλους του ΑΠΟΕΛίστες. Ξέρει ότι οι ποδοσφαιριστές του το ήθελαν παραπάνω από τους χόχους και για αυτό τα κατάφεραν.

“Πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα, είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά αυτά γιατί φέτος δυστυχώς δεν δώσαμε πολλές χαρές, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Σήμερα κάναμε το λιγότερο που μπορούσαμε, να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Το θέλαμε περισσότερο και το καταφέραμε. Αυτή η ομάδα ενωμένη – σε γενικότερη κλίμακα ενωμένη – μπορεί να είναι ακόμα δυνατότερη και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είναι καιρός πλέον να σταματήσουμε να χλευάζουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, είναι καιρός πλέον να είμαστε πιο θετικοί με την ομάδα. Τα άλλα όλα είναι περιττά. Ήταν μια μεγάλη πρόκριση μετά τον Απόλλωνα τώρα την Ομόνοια αλλά δεν έχουμε καταφέρει κάτι γιατί στόχος μας είναι το τρόπαιο, δεν είναι να φτάσουμε στον τελικό. Σήμερα δώσαμε χαρά στον κόσμο. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους του ΑΠΟΕΛίστες, είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε”.

-Το ΑΠΟΕΛ άγγιξε το τέλειο στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν τέλειο γιατί δεν σκόραρε. Τι είπατε στους ποδοσφαιριστές σας στα αποδυτήρια;
“Αυτά που λέμε στα αποδυτήρια μένουν εκεί. Τα λίγα που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε καθήκον, υποχρέωση να δώσουμε χαρά σε αυτό τον κόσμο. Γιατί αποκλείοντας τον μεγάλο αντίπαλο, την συμπολίτισσα Ομόνοια, η αξία της πρόκρισης παίρνει μεγαλύτερη σημασία. Οι ποδοσφαιρστές ήθελαν πάρα πολύ να περάσουμε για να δώσουν χαρά στον κόσμο”.

-Ένα σχόλιο για τον Φακούντο Ζαμπάλα, μια δική σας επιλογή:
“Μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα από ότι παίζει. Είμαι χαρούμενος που σκόραρε. Δεν έχει δικές μου επιλογές και επιλογές άλλων. Είναι όλοι δικοί μου παίκτες, του ΑΠΟΕΛ. Θα ήμουν εξίσου χαρούμενος οποιοσδήποτε άλλος και να σκόραρε”.

-Αυτή η εμφάνιση πόσο κοντά είναι σε αυτό που θέλεις να φτιάξεις;
“Αν την πρωτοπόρο της βαθμολογίας την παίζεις με τον τρόπο που την παίξαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο, αυτός είναι ο στόχος και αυτά είναι τα θέλω μου. Αν μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν παλιότερα θα είμαι πολύ ευχαριστημένος”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X