Απαιτείται ανάλογη κατανομή δυνάμεων

Οι τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις με την Αεκ σε κύπελλο και πρωτάθλημα πλησιάζουν και η διαχείριση τους βρίσκεται στο επίκεντρο αφού αυτό που προέχει είναι να τους κερδίσουμε την Κυριακή. Ο Πετεβίνος μιλώντας για το θέμα σήμερα εντόπισε ότι απαιτείται ανάλογη κατανομή δυνάμεων. κάτι που πρακτικά σημαίνει rotation.

Οι σχετικές και όχι μόνο δηλώσεις..

Για τα τρία σερί παιχνίδια με την ΑΕΚ: «Είναι λογικό να ασχολούνται όλοι με αυτά τα παιχνίδια γιατί μέσα σε λίγες μέρες θα συναντηθούμε με την ίδια ομάδα τρεις φορές. Βλέπουμε πρώτα τον ημιτελικό του κυπέλλου. Αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει προβάδισμα για τον τελικό του κυπέλλου. Είναι μία περίοδος που θα πηγαίνουμε σερί και με γεμάτο πρόγραμμα. Ανά τρεις μέρες ουσιαστικά. Σαφώς, θα πρέπει να υπάρχει η ανάλογη κατανομή δυνάμεων. Είμαστε, όμως, ο ΑΠΟΕΛ και δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με τίποτε άλλο από την κατάκτηση τίτλων. Αυτή τη στιγμή έχουμε προτεραιότητα τα αποτελέσματα. Για να έρθουν θα πρέπει και να βελτιωνόμαστε».

Για το κάλεσμα του προέδρου προς τους οργανωμένους: «Οι οργανωμένοι απευθύνθηκαν στην Ομοσπονδία. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτό το μέτρο. Ο πρόεδρος απηύθυνε μία έκκληση προς τον κόσμο. Είμαστε μία από τις ομάδες που έχει επηρεαστεί περισσότερο από αυτό το μέτρο. Αν κάποιος δει και την τοποθέτηση του κυρίου Μπαλταζάρ, γι’ αυτό που είδαμε στο τελευταίο τέταρτο και πόσο ο κόσμος ώθησε την ομάδα στο παιχνίδι με την Ομόνοια, αντιλαμβανόμαστε όλοι τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ».

Για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του Κωστάκη Καπιτανή: «Kαταδικάζουμε την βομβιστική ενέργεια κατά του κυρίου Καπιτανή και είναι λυπηρό άνθρωποι του Κυπριακού ποδοσφαίρου να δέχονται τέτοιες επιθέσεις. Όπως κάναμε και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και τώρα καταδικάζουμε αυτή την επίθεση και αναμένουμε να εντοπιστούν οι δράστες».

Για τον τραυματισμό του Μηνά Αντωνίου: «Από τη στιγμή που θα κάνει τη χειρουργική επέμβαση, τότε σημαίνει ότι η χρονιά τελείωσε. Από εκεί και πέρα, για το διάστημα αποχής του θα ενημερώσουμε στην πορεία. Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς συνεχίζεται. Ο Μηνάς είναι ένα παιδί που όσες ευκαιρίες πήρε απέδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ».

Για Καρλάο: «Ο Καρλάο ένιωσε ενόχληση στο γαστροκνήμιο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό. Υπάρχει καθημερινή ενημέρωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει σήμερα κι από εκεί και πέρα θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X