Απαιτητικός και με παράπονα

Όπως όλοι έτσι και ο Τραμετσάνι ξενέρωσε με την κατακόρυφη πτώση της απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο. Στις δηλώσεις του προσπάθησε να στείλει μηνύματα..

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Πιέσαμε αρκετά και κυριαρχήσαμε στο χώρο του κέντρου. Παίξαμε όπως το σχεδιάσαμε στην προπόνηση. Για το δεύτερο ημίχρονο, δεν είμαι ευχαριστημένος, αφού νομίζαμε ότι τελειώσαμε το παιχνίδι. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να θυμόμαστε πως σε κάθε παιχνίδι, ο αντίπαλος θα δίνει τα πάντα για να μας κερδίσει. Θα πρέπει να έχουμε πάθος και να αντιλαμβανόμαστε πως είναι το ποδόσφαιρο.

Όταν φοράς τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ πρέπει να προσπαθείς συνέχεια. Μου θύμισε το παιχνίδι με την Αλκή, η εμφάνιση μας σε κάποια σημεία. Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο παίζαμε σαν ομάδα. Απλά, θέλω να παίζουμε με αυτό το ρυθμό για περισσότερα λεπτά. Δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο μόνο σε 45 λεπτά. Πρέπει να αυξήσουμε τη διάρκεια στην καλή μας απόδοση».

Για το λόγο που έμεινε στον πάγκο ο Τάμαρι: «Είχε ένα πρόβλημα και σταμάτησε στην τελευταία προπόνηση. Αποφασίσαμε να μην πάρουμε ρίσκο για να αγωνιστεί».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!