Απαιτούνται και οι πιο φτασμένες προσθήκες

Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει πιο έγκαιρα από ποτέ τέσσερις μεταγραφές αφού η έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και τα κενά στο ρόστερ απαιτούν να διαμορφωθεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατό. Ήταν τέσσερις μεταγραφές οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν και μονοδιάστατες.

Η αρμόδια επιτροπή έπλεξε συνειδητά να φέρει στον ΑΠΟΕΛ ακόμα τέσσερις νεαρούς που έχουν όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθούν σε καθοριστικές μονάδες που θα βοηθήσουν την επίτευξη των στόχων μας.

Είναι ταυτόχρονα όμως και άβγαλτοι 20αρηδες που θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής και των οποίων η συνεισφορά ίσως να μην είναι καθοριστική στον πρώτο χρόνο της παρουσίας τους.

Είναι για αυτό που η στελέχωση στη συνέχεια θα πρέπει να γίνει με τρόπο που θα διασφαλίσει ότι θα υπάρξει ένας ιδανικός συνδυασμός παικτών που θα δώσουν στην ομάδα τα ηγετικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Με τους Καρλάο και Μοράις να βρίσκονται κοντά στο τέλος της καριέρας τους και άλλους όπως τον Εφραίμ ή τον Αλωνεύτη να ταλαιπωρούνται συχνά από τραυματισμούς, η ανάγκη για προσθήκη παικτών που θα μπορούν να κάνουν τη δίφορα είναι μεγάλη.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη να βρει τον επόμενο Κοντή, Ντε Βινσέτι, Καβενάγκι. Δηλαδή παίκτες φτασμένους που έχουν τις παραστάσεις και την ποδοσφαιρική αξία που θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X