Μέσα ο Κατσαντώνης, ανακομή για Καρλάο

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Ο Πετεβίνος χαρακτήρισε ως ανοικτή την υπόθεση του Καρλάο ενώ σχολίασε και την πρόταση Κούμα για τους Κυπρίους ποδοσφαιριστές.

Οι σχετικές δηλώσεις όπως έγιναν στο Super Sport FM:

Για τις αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ και τα μεγαλύτερα ποσά που θα δίνονται…
«Για ομάδα της Κύπρου εξωπραγματικά ποσά ήταν και πριν αλλάξουν. Με το νέο φορμάτ της ΟΥΕΦΑ ευνοούνται οι μεγάλες χώρες για το Τσάμπιονς Λιγκ και ταυτόχρονα αυξάνονται και τα ποσά. Οι μικροί κέρδισαν πέραν από τον δεύτερη ευκαιρία μέσω των προκριματικών γύρων και στα χρήματα που θα παίρνουν από το Γιουρόπα Λιγκ».

Για τα μεταγραφικά και το θέμα Καρλάο…
«Να πω ένα πράγμα. Το θέμα Καρλάο είναι ένα θέμα που μας απασχολεί. Από το μας απασχολεί μέχρι την τελική κατάληξη υπάρχει διαφορά. Ναι είμαστε σε ανοικτή γραμμή και με τα δύο μέρη και με την Τορίνο και με τον ποδοσφαιριστή για να δούμε με πιο καθεστώς θα έρθει ο ποδοσφαιριστής γιατί θα πρέπει και το ΑΠΟΕΛ να ανταποκριθεί. Είναι μια ανοικτή υπόθεση».

Για το όνομα του Αντρέ Σάντος που είδε το φως της δημοσιότητας…
«Σε ότι αφορά σε ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στο ΑΠΟΕΛ αλλά συνδέονται στην μεταγραφική περίοδο δεν έχουμε να πούμε κάτι. ΑΝ ακουστούν 100 ονόματα ότι μας απασχολούν τι θα κάνουμε;. Δεν θέλω να μπούμε σε αυτή την λογική. Αν είναι μια περίπτωση με την οποία έχουμε καταλήξει θα αναφερθώ. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για το θέμα Κατσαντώνη…
«Με βάση τους κανονισμούς και με τα έγγραφα που έχουμε στην κατοχή μας θεωρούμε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και προχωρήσαμε στην εγγραφή του ως ερασιτέχνη στο ΑΠΟΕΛ. Η κάθε ομάδα δικαιούται να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό».

Για τις προτάσεις του προέδρου της ΚΟΠ για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές…
«Δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι’ αυτό το θέμα. Έχουμε συντάξει επιστολή. Μας στάληκε από την ΚΟΠ μια εγκύκλιο και καλούμαστε να τοποθετηθούμε. Θα απαντήσουμε στην ομοσπονδία. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε σχέση με την πρόταση «2», δεν μπορεί να έρχεται μια πρόταση που να αφορά άμεσα το ρόστερ μιας ομάδας ο οποίο ξέρουμε ότι διαμορφώνεται και δημιουργούνται οικονομικά δεδομένα από προηγούμενα χρόνια. Τέτοιου είδους προτάσεις πρέπει να τις συζητάμε κατά την διάρκεια μιας χρονιάς και όχι στο κατώφλι μιας νέας χρονιάς. Κατανοούμε την φιλοσοφία της πρότασης αυτής που θέλει βελτίωση της Εθνικής ομάδας αλλά πρέπει να δούμε και την λογική αν θα πρέπει να μειώσουμε την ποιότητα του Κυπριακού πρωταθλήματος για να φτάσουμε στην μακροχρόνια βελτίωση των Εθνικών ομάδων».

Για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας…
«Περιμένουμε να σπάει ένα φράγμα για να κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά μετά από έξι μέρες είναι εξωπραγματική η πώληση των εισιτηρίων και μιλάμε μόνο για online πώληση, πράγμα που δεν το έχει συνηθίσει ο Κύπριος. Αυτό που συμβαίνει δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν. Ξεπεράσαμε τα 1.500 και οδεύουμε προς τις 2.000 διαρκείας».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X