Απάντηση στους χόχους

H ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ακελ δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστει από τη διοίκηση Πετρίδη η οποία απαντά και παράλληλα θυμίζει στους κώλους τους τίτσιρους την υπόθεση Χαλεπιανές:

H σχετική ανακοίνωση:

Σε σχέση με την ανακοίνωση που έχει εκδοθεί από το σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας, αφορμή της οποίας είναι προφανώς τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος  από πλευράς ΑΠΟΕΛ να εξεταστεί το ενδεχόμενο  για εκμετάλλευση του χώρου του Μακαρίου Σταδίου, επιθυμούμε να αναφέρουμε τα εξής.

1) Ο ΑΠΟΕΛ σέβεται όλες τις νόμιμες διαδικασίες που ισχύουν στην Κυπριακή Δημοκρατία. Αυτές θα ακολουθήσει σε περίπτωση που αποφασιστεί η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

2) Είναι νωπές ακόμα οι οικτρές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί σε κάθε ευνομούμενο πολίτη από τα όσα ενόρκως κατατέθηκαν πρόσφατα σε εν εξελίξει δικαστική διαδικασία σε σχέση με το ακίνητο στις «Χαλεπιανές» στο οποίο η Ομόνοια διατυμπάνιζε την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Βεβαίως η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για αυτά τα ζητήματα. Ως ΑΠΟΕΛ ουδέποτε θα θέλαμε η ομάδα μας να διασυνδεθεί με τέτοιου είδους ζητήματα και αμφιβόλου νομιμότητας, αδιαφανείς  ενέργειες.

Ας αφεθούν λοιπόν τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο ΚΟΑ να λειτουργήσουν απερίσπαστοι και με πλήρη σεβασμό προς τον νόμο.

Η μέριμνα σχετικά με την χρήση του Μακαρίου Σταδίου από άλλους φορείς είναι ζήτημα που σίγουρα θα απασχολήσει όλους στον κατάλληλο χρόνο. Επί της παρούσης είναι ζήτημα μη γενόμενο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!