«Η Ομόνοια είναι ο θεματοφύλακας του κράτους;»

Είχε και συνέχεια η σημερινή ιστορία με το χρεκοπημένο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ αφού έβγαλαν και δεύτερη ανάκοινωση γεγονός που ανάγκασε τον Πετεβίνος να ασχοληθεί μαζί του και σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γιατί χρειάζεται να υπενθυμίσει μια ομάδα κάτι αυτονόητο; Έπρεπε να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και γι’ αυτό εκδώσαμε την ανακοίνωση. Δεν σας ενοχλεί η ανακοίνωση της Ομόνοιας και σας ενοχλεί το κομμάτι για τις Χαλεπιανές. Η Ομόνοια είναι ο θεματοφύλακας του κράτους; Έκανε το ΑΠΟΕΛ επίσημη πρόταση για το Μακάρειο; Είναι προφανές ότι το ΑΠΟΕΛ κοιτάζει το ενδεχόμενο να εκπονήσει μια μελέτη που έχει να κάνει με την προοπτική ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου. Αν αυτό ενοχλεί τον οποιονδήποτε είναι δικό του θέμα».

Για την Εθνική: «Μείναμε ξανά στις εντυπώσεις και πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί μετρούν μόνο τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την ουσία. Η Εθνική έχει μια πολύ καλή βάση νεαρών ποδοσφαιριστών και θα πρέπει να χτίσει πάνω τους για το μέλλον. Αυτό ακούγεται γραφικό και το λέμε χρόνια γιατί δεν έχουμε πετύχει κάτι. Πρέπει να κοιτάξουμε τι κάνουμε λάθος για να μπορέσουμε να δούμε την Εθνική να λαμβάνει μέρος σε μια τελική φάση. Μόνο όταν βάζεις στόχους μπορείς να τους πετύχεις».

Για το πρόβλημα του Πιέρου Σωτηρίου: «Δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, ήταν ένα πάτημα. Οι διεθνείς επιστρέφουν σήμερα στην Κύπρο άρα δεν θα συμμετέχουν στη σημερινή προπόνηση. Ουσιαστικά την Πέμπτη και την Παρασκευή θα τους έχουμε για τις προπονήσεις. Μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών έλειπε στη διάρκεια της διακοπής. Θα αξιολογήσουμε με την επιστροφή τους ποιοι θα μπορούν να βοηθήσουν».

Για τις υποχρεώσεις της ομάδας: «Θα είναι ένας δύσκολος μήνας όπως και ο προηγούμενος. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί όσο το περισσότερο το ρόστερ και ελπίζουμε να έχουμε ξανά καλά αποτελέσματα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!