ΑΠΟΕΛ και Macron

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Macron, την εταιρεία αθλητικής ένδυσης που αυτή την στιγμή ξεχωρίζει με την ραγδαία της ανάπτυξη και παρουσία στον διεθνή χώρο.

Η συνεργασία μας με την Macron ξεκινά από την περίοδο 2019-2020 σε ένα χρονικό σημείο που ως ΑΠΟΕΛ, πρωταθλητής για 7η συνεχόμενη χρονιά, υποδεχόμαστε τον νέο μας συνεργάτη με στόχο να σπάσουμε τα όρια μας και να γράψουμε νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία μας.

Η σύνδεση μας με τον νέο μας συνεργάτη θα είναι άμεση και πολύπλευρη.

«Η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο αντιπροσωπεύει ένα επιπλέον κομμάτι του ψηφιδωτού των ΤΟΠ ευρωπαϊκών συλλόγων που έχουν επιλέξει την Macron ως επίσημο προμηθευτή Αθλητικού υλικού» ανέφερε ο Gianluca Pavanello, CEO της εταιρείας Macron. «Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας σύλλογος με σπουδαία παράδοση και πολλαπλές επιτυχίες, τις οποίες εμείς θέλουμε να αναδείξουμε και να τονίσουμε, όπως συνηθίζουμε. Για τον λόγο αυτό σε συνεργασία με τα στελέχη της κυπριακής ομάδας, δημιουργήσαμε τις επίσημες εμφανίσεις με τις οποίες εκθειάζουμε την Ιστορία του συλλόγου σε συνδυασμό με την ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας αλλά και μια σειρά αποκλειστικών προϊόντων αφιερωμένη στους οπαδούς των γαλαζοκίτρινων.

Ήδη, το τιμ των σχεδιαστών μας βρίσκεται σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύλλογο σε διαδικασία σχεδιασμού των εμφανίσεων της επόμενης χρονιάς που θα χαρακτηρίζεται, όπως και ο υπόλοιπος ρουχισμός, από το νέο λογότυπο μας. Τον Macron Hero (Ήρωα Macron) Το νέο μας σήμα, που παρουσιάζει το ανθρώπινο σώμα είναι εμπνευσμένο από την κορυφή, την άκρη του ακοντίου που με την σειρά του συμβολίζει δυναμισμό και ταχύτητα. Ο Macron Hero συμβολίζει με τρόπο πιο εμφατικό την χαρά μετά το τέλος μιας αναμέτρησης, μιας αγωνιστικής μάχης, ενός έντονου αγώνα. Την επίτευξη ενός στόχου. Κούραση, Πάθος και Προσήλωση. Η Φιλοσοφία της Macron είναι: “Δούλεψε, προπονήσου σκληρά. Παίξε και αγωνίσου Σκληρότερα”».

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ο Γενικός Διευθυντής Ευθύμιος Αγαθοκλέους ανέφερε «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ξεκινούμε τη συνεργασία μας, με την Macron. Είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ραγδαία αναπτυσσόμενος προμηθευτής αθλητικού υλικού και η εμπιστοσύνη που δείχνουν πολύ μεγάλοι σύλλογοι, στην ποιότητα των προϊόντων της, αποδεικνύει ότι η εξέλιξη της, την έχει ήδη κατατάξει στους κορυφαίους του κόσμου. Προσβλέπουμε σε ένα κοινό ταξίδι συνεργασίας που θα είναι γεμάτο από μεγάλες και ιστορικές επιτυχίες.»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!