Ο κίνδυνος με τους δανεικούς

Η παραδοχή από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ ότι το κεφάλαιο των δανεικών που θέλουμε να παραμείνουν και φέτος στην ομάδα δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούν να γίνουν, αποτελεί την πιο ειλικρινή παραδοχή για το θέμα.

Οι Νατέλ και Καζού κρίνονται από την τεχνική ηγεσία ως απαραίτητοι αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι σε μερικές εβδομάδες στον Αρχάγγελο στην επίσημη πρώτη.

Ο κίνδυνος που υπάρχει να καθυστερήσει η ενσωμάτωση τους είναι ορατός ενώ κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το πλέον αρνητικό σενάριο που είναι να μην ολοκληρωθεί θετικά η προσπάθεια ανανέωσης της συνεργασίας.

Η διοίκηση διαρρέει ότι υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο αλλά αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση επιθυμητό αφού διατρέχει κινδύνους.

Και αυτό γιατί η ανάγκη διατήρησης του βασικούς κορμού προκειμένου να μην χρειαστεί να αλλάξουν πολλά ενόψει προκριματικών στην Ευρώπη, προϋποθέτει την παραμονή των δυο νεαρών Βραζιλιάνων.

Θυμίζουμε ότι και οι δυο ήταν βασικά στελέχη σε βαθμό που ο Τραμετσάνι δέχτηκε δικαιολογημένη κριτική για την επιμονή του να χρησιμοποιεί τον Νατέλ και όταν ακόμα είχε καταπονηθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!