ΑΠΟΕΛ και Nike

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Αθλητικού Υλικού ΝΙΚΕ. Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία θα προμηθεύει με αθλητικό υλικό (προπονητικά και αθλητικές εμφανίσεις) την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ, για τις επόμενες τρεις ποδοσφαιρικές περιόδους. Το ίδιο θα ισχύσει και για όλες τις ομάδες της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία ΝΙΚΕ στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και είμαστε βέβαιοι, ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα συνοδευτεί από μεγάλες επιτυχίες.

*Ενημερώνουμε ότι το Orange shop θα παραμείνει κλειστό για ολική ανακαίνιση. Η συνεργασία με την ΝΙΚΕ προϋποθέτει την ποιοτική του αναβάθμιση. Πλήρης αναβάθμισης θα τύχουν και οι εγκαταστάσεις που αφορούν στο τμήμα εισιτηρίων. Μπορείτε στις πάρακατω φωτογραφίες να πάρετε μια πρώτη γεύση από τη νέα διαμόρφωση του Orange shop. Θυμίζουμε ότι το Orange shop συνεχίζει να λειτουργεί στην onilne έκδοση και μπορείτε να προμηθευτείτε επίσημα προϊόντα της ομάδας μας, σε τιμές εκκαθάρισης. Επισκεφτείτε το στο www.orangeshop.com.cy.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!