“Μεγάλα δώρα από τη winmasters για τους Κύπριους χρήστες!”

“Ένας τυχερός νικητής κέρδισε 1000€ bonus!” 

 H winmasters, η διεθνής online gaming εταιρία, η οποία προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον στην Κύπρο, παρουσιάζει με μεγάλη χαρά τον τυχερό νικητή του διαγωνισμού του περασμένου Σαββάτου, με αφορμή τον τελικό αγώνα του Champions League!

Πρόκειται για τον Ιωάννη Κ. ο οποίος κέρδισε 1000€ bonus στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Murphys στη Λευκωσία, το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα Champions League.

Στις 8 Μαϊου σε διαφορετικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον τελικό του Europa League, πάλι ένας τυχερός νικητής κέρδισε 500€.

Η winmasters θα συνεχίσει να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στους Κύπριους παίχτες καθώς και την ευκαιρία για μεγάλα δώρα. Συγκεκριμένα και για την περίοδο των αγώνων του Euro 2016, η winmasters θα διοργανώσει πολλούς διαγωνισμούς με ευχάριστες εκπλήξεις-δώρα, στο café  Murphys, στη Λευκωσία!

Αν θέλεις και εσύ να είσαι ένας από τους τυχερούς, συντονίσου τώρα στην πλατφόρμα της  winmasters και κέρδισε τα μεγάλα μπόνους!

Σχετικά με τη winmasters: η winmasters αποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Στη winmasters, η ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.

“Στόχος μας είναι να  εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!”

Στοιχεία επικοινωνίας για τα ΜΜΕ
Email: [email protected]
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.winmasters.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!