ΑΠΟΕΛ Vs Άεκ 0-0

Η ομάδα μας ήταν επιπόλαιη και χωρίς ουσία στο παιχνίδι της οπότε οι απώλειες βαθμών μπορούν θα θεωρηθούν φυσιολογικές απέναντι σε μια παθητική Αεκ. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να περιορίσει τα αμυντικά του λάθη λόγω και της τακτικής του αντιπάλου αλλά δεν είχε τις λύσεις το επιθετικό κομμάτι αφού οι τελικές προσπάθειες δεν ήταν σωστές ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο τερματοφύλακας του ήταν έτοιμος.

Με τον Ζαχίντ να κάνει ακόμα μια μέτρια εμφάνιση και τον Εμπεσίλιο να τον συναγωνίζεται η ομάδα μας είχε έναν προβλεπτό τρόπο ανάπτυξης και μόνο όταν μπήκαν στον αγώνα δυο παίκτες με ταχύτητα (Αλωνεύτης, Ορ) φάνηκε να αλλάζουμε ταχύτητα χωρίς όμως να οδηγεί σε κάτι ουσιαστικό.

Ο αγώνας

Από την αρχή η ΑΕΚ έκανε ξεκάθαρους τους αμυντικούς προσανατολισμούς της αφού έδωσε χώρο στην ομάδα μας που είχε την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να πιάσει καλό ρυθμό και να πιέσει ιδιαίτερα. Αυτό έγινε γιατί οι Ζαχιντ και Εμπεσιλιο δυσκολεύονταν να ολοκληρώσουν σωστά τις ατομικές τους προσπάθειες ενώ δεν μπορούσαν να έρθουν στηρίγματα και από τα άκρα.

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα αναγκάστηκε να κΚασέσπερασε αταφύγει σε μακρινά σουτ ενώ οι σέντρες αποκρουονταν εύκολα από τους αμυντικούς.

Αν και παθητική η ΑΕΚ έκανε τη δίκη της ευκαιρία στο 44 όταν το σουτ του Κάσες πέρασε μολις έξω ενώ η απάντηση μας ήρθε στην επόμενη φάση όταν το αντίστοιχο του Ντελατορε ανάγκασε τον τερματοφύλακα να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε στο ίδιο μοτίβο γεγονός που οδήγησε στο 60 στην πρώτη κίνηση, με τον Ποτέ να περνά στη θέση του Σαλαι.

Έξι λεπτά αργότερα ο Δώνης έκανε τις δυο τελευταίες κινήσεις με τους Ορ και Αλωνεύτη να αντικαθιστούν τους Μοραις και Ντελατορε αντίστοιχα. Στο 71 ο Ποτέ έχασε και ευκαιρία όταν βγήκε μόνος του αλλά από πλαγιά θέση δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

O Νσούε που ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα μας επιχείρησε στο τέλος να χριστεί και σκόρερ αλλά σε δυο φάσεις ο Πάμπλο έδειξε ετοιμότητα με αποτέλεσμα να μην έρθει ποτέ το γκολ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Κίτρινες: Ιωάννου, Φαρίας

ΑΠΟΕΛ
Πέρεθ, Νσούε, Πολιάκοφ, Καρλάο, Ιωάννου, Μοράις (68΄ Αλωνεύτης), Φαρίας, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ, Σάλαϊ (59΄ Ποτέ), Ντελατόρε (68΄ Ορ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X