ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ 0-0

Η ομάδα μας έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις στέλνοντας ακόμα πιο ανησυχητικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Οι παίκτες του Κρίστιανσεν δεν είχαν την απαιτούμενη διάθεση που θα τους επέτρεπε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ και η αγωνιστική συμπεριφορά τους ήταν για κλάματα.

Τα πολλά λάθη από όλους τους παίκτες μας και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του ΑΠΟΕΛ που στα πολλά αρνητικά έδειξε και σημάδια κόπωσης παρά το rotation.

Όλα αυτά επέτρεψε στην ΑΕΛ να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό με σχετική ευκολία και να πιστέψει ότι μπορεί μεσα στο Τσίρειο να φτάσει στη νίκη-πρόκριση.

Ο αγώνας

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν φανερή η αδυναμία της ομάδας μας να κρατήσει την μπαλα με τρόπο δημιουργικό ενώ έλειπε και η διάθεση γεγονός που επέτρεψε στην ΑΕΛ να έχει τα ηνία και να είναι η ομάδα που έκανε πιο αισθητή την παρουσία της.

Αυτό έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο όταν φάνηκε και η αδυναμία μας να αμυνθούμε σωστά τόσο στον κεντρικό διάδρομο όσο και από το αριστερό άκρο όπου εκδηλώνονταν οι περισσότερες προσπάθειες.

Στο 10 δημιουργήθηκε η πρώτη καλή φάση όταν ο Αρτυματάς δεν αμύνθηκε σωστά με αποτέλεσμα ο μαύρου να βρεθεί σε θέση βολής αλλά ο Πάρντο απέκρουσε την μπάλα.

Μέχρι και το 25 η ομάδα μας δεν μπορούσε να φτάσει καν με προϋποθέσεις στην εστία της ΑΕΛ αφού ο Αρτυματάς δεν μπορούσε να βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι ενώ σε κακή μέρα βρισκόταν και ο Αλωνεύτης. Σαν αποτέλεσμα η ομάδα κόπηκε στα δυο.

Η πρώτη και μοναδική φάση για τον ΑΠΟΕΛ βγήκε στο 32 όταν μετά από σέντρα του Μιλάνοφ ο Ρόμο έκανε έξοδο στο πουθενά αλλά η κεφαλιά του Σωτηρίου αν και από καλή θέση ήταν άστοχη.

Η επιπολαιότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό και στην αμυντική μας συμπεριφορά έτσι η ΑΕΛ ήταν πιο απειλητική ενώ στο 44 έφτασε κοντά στο γκολ εκμεταλλευόμενη την ολιγωρία των αμυντικών.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα έτσι στο 55 ο Κρίστιανσεν αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη κίνηση με τον Αλωνεύτη να περνά στη θεση του Αλωνεύτη.

Επειδή το πρόβλημα ήταν γενικό και σοβαρό η αλλαγή δεν έπαιξε ρόλο στο να βελτιωθεί η απόδοση έτσι στο 69 ο Εμπεσίλιο πέρασε στη θεση του Αρτύματα που επίσης δυσκολεύτηκε να ανταποκριθεί.

Με αυτά τα δεδομένα ούτε η τελευταία κίνηση από τον πάγκο δεν είχε αντίκρισμα πέραν της κατοχής. Στο 78 ο Μπερτόλιο πέρασε στον αγώνα με τον Αλεξάνδρου να αποχωρεί και την ομάδα να αλλάζει διάταξη και να μένουν τρεις αμυντικοί μπροστά από τον Πάρντο.

Στο 85 χάθηκε η μοναδική αλλά ξεκάθαρη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου όταν το σουτ του Ντε Καμάργκο σταμάτησε στο σώμα αμυντικού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινη: Γιαμπερέ

ΑΠΟΕΛ:
Πάρντο, Μιλάνοφ, Γιαμπερέ, Ιωάννου, Αλεξάνδρου (78΄ Μπερτόλιο), Μοράις, Αρτυματάς (69΄ Εμπεσίλιο), Γιαννιώτας, Αλωνεύτης (56΄ Βάντερ), Ντε Καμάργκο, Σωτηρίου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X