Σαφής δημόσια προειδοποίηση

Ο συνήθως χαμηλών τόνων Πετεβίνος αναγκάστηκε να πει ότι πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας μιλούσε στον πληθυντικό αλλά αναφερόταν στους παίκτες και τον προπονητή οι οποίοι αν και δεν το έχουν καταλάβει παίζουν με τη φωτιά και το μέλλον τους.

Όσο και αν προσπαθήσει κάποιος να μετριάσει την κατάσταση αυτή φαίνεται να είναι τέτοια που αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα θα οδηγηθούμε σε άσχημα μονοπάτια. Είναι για αυτό που επίσης λέχθηκε ότι ο Κρίστιανσεν και οι παίκτες έχουν να διορθώσουν πολλά..

Η σχετική δήλωση:

«Από την στιγμή που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι είτε από το αποτέλεσμα, είτε από την εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αρκετά να διορθώσουν.  Τόσο ο προπονητής, όσο και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παρουσιαστούν πολύ πιο ενεργητικοί και ζωντανοί στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί. Το κύπελλο για τώρα μπορεί να περιμένει».

«Η εξίσωση για μας είναι πάρα πολύ απλή. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε τους δύο επόμενους αγώνες. Αν αυτό το καταφέρουμε τότε είμαστε πάρα πολύ κοντά για να κατακτήσουμε το στόχο μας.  Ουσιαστικά για να τα πετύχουμε αυτά πρέπει να ξυπνήσουμε σε σχέση με τις δυνατότητες που έχει ομάδα και δεν τις δείχνει στα τελευταία παιχνίδια. Επειδή χρησιμοποιούνται αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν είναι θέμα προσώπων ή οτιδήποτε άλλο. Είναι θέμα του να αντιληφθούμε μαζικά ποια είναι τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X