ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ 3-1

Το ΓΣΠ φόρεσε τα γιορτινά του αφού οι 18 περίπου χιλιάδες οπαδοί μας γέμισαν ασφυκτικά τις τρεις κερκίδες. Ο αγώνας με την ΑΕΛ πέρασε σε δεύτερη αφού άντρες, γυναίκες και παιδιά περίμεναν υπομονετικά τη λήξη του αγώνα. Η ολοκλήρωση ενός εντυπωσιακού τελετουργικού με πρωταγωνιστές τους παίκτες, έφερε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία πάνω στην ειδική εξέδρα που είχε στηθεί. Όταν ο Μαρίνος Σατσιάς σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή η νύχτα έγινε μέρα και τα πανηγύρια κορυφώθηκαν.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα μας ήταν αποτελεσματικότατη. Με πρωταγωνιστή τον Ζεβλάκοφ που πέτυχε δυο πανομοιότυπα τέρματα με κεφαλιές πήγαμε στα αποδυτήρια με το 3-1. Αρχικά στο πολύ γρήγορο γκολ μας απάντησε αμέσως η ΑΕΛ αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Λεμεσού δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση. Σκόρερ χρήστηκε και ο Μπρουσερ μετά από μια άψογη εκτέλεση φαουλ.

Με αυτά τα δεδομένα το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τις μαζεμένες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς. Στο 60 μάλιστα πέρασε στον αγώνα ο Κίσσας στη θέση του Χιωτη, ο οποίος με την αποχώρηση του αποθεώθηκε. Το σφύριγμα της λήξης από τον Σταμάτη αποτέλεσε την κορύφωση των πανηγυρισμών.

ΑΠΟΕΛ
Χιώτης (60 Κίσσας), Ηλία, Χατζί, Κόντης, Μπρόερς, Μοραις, Σατσιάς, Κοσόφσκι (62 Σεγκιρί) , Αλεξάνδρου, Μιροσάβλιεβιτς, Ζεβλάκοφ (50 Χαραλαμπίδης)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!