ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση 0-0

Αυτό μπορεί να λεχθεί για τον χτεσινό αγώνα αγγαρεία της ομάδας μας εναντίον της Ανόρθωσης, αφού πέραν του 0-0 δεν μπόρεσαν να βγουν οποιαδήποτε συμπεράσματα σε κάποια πράγματα που δοκίμασε ο Γιοβάνοβιτς. Όπως αναμενόταν στο αρχικό σχήμα επέστρεψε μετά από μήνες ο Μορφής ο οποίος είχε εύκολο απόγευμα, ενώ αγωνίστηκαν οι νεαροί Αντωνιάδης και Παναγίωτου.

Παρά την κατοχή της μπάλας το ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να είναι ποτέ απειλητικό αφού το 4-5-1 χωρίς τους Μακρίδη και Χαραλαμπίδη δεν μπορούσε να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Ο Ζε Κάρλος αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο αφού στην ανάπαυλα έγινε αλλαγή και ως μοναδικό προωθημένο επαναβεβαίωσε ότι δεν μπορεί από μόνος του να σηκώσει το βάρος.

Ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε επίσης στο δεύτερο ημίχρονο την προώθηση του Μοραίς στη μεσαία γραμμή, ίσως για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Πορτογάλος ήρθε στην Κύπρο. Ο παίκτης-απογοήτευση τη φετινή χρονιά δεν ήταν άσχημος και σίγουρα θα ήταν χρήσιμο για όλου αν του δινόταν η ευκαιρία να αγωνιζόταν πιο νωρίς στη θέση αυτή.

Κατά τα άλλα δεν υπήρξε τίποτα σπουδαίο ή άξιο αναφοράς. Με αφορμή το επεισόδιο Κετσπάγια-Αυγουστή μερίδα οπαδών μας αναλώθηκε στο να βρίζει χυδαία τον Γεωργιανό προπονητή της φετινής πρωταθλήτριας, προμυνήοντας το τι θα ακολουθήσει την Κυριακή.

AΠΟΕΛ
Μορφής, Λουκά, Μπρόερς, Αντωνιάδης, Σατσιάς (53′ Οικονομίδης), Δασκαλάκης, Πίντο (69′ Τσόροβιτς), Μοραΐς, Ζε Κάρλος (46′ Μιροσάβλιεβιτς), Χατζί, Παναγιώτου

Οικονομικό εμπόδιο στον προγραμματισμό
Προχτές περιγράφαμε πως τα οικονομικά δεδομένα καταστούν την παραμονή Ζε Κάρλος στην ομάδα μας αμφίβολη αλλά το περιορισμένο μπάτζετ δείχνει ότι θα επηρεάσει αρνητικά και άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του Μπαμπαγκίντα. Το ΑΠΟΕΛ ήταν η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε έντονα για τον παίκτη με τον οποίο μάλιστα έγιναν και συναντήσεις. Το ψηλό κασέ του παίκτη όμως μας έβαλε σε δεύτερες σκέψεις με αποτέλεσμα να μπουν στο «παιχνίδι» και άλλοι που μπορούν να δώσουν περισσότερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!