ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλωνας 0-4

Ένα εγκληματικά χαλαρό ξεκίνημα που είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό την επιπολαιότητα, τη χαλαρότητα και το λανθασμένο πλάνο έφερε τριπλό σοκ για την ομάδα μας. Το να δεχτούμε τρία γκολ στα πρώτα 14 λεπτά ενός ντέρμπι κορυφής είναι κάτι πρωτάκουστο το οποίο αφήνει εκτεθειμένο τον προπονητή και τους παίκτες μας.

Ο Απόλλωνας πήρε και πάλι το ζητούμενο με τρόπο που του δίνει το πάνω χέρι και στη βαθμολογία αλλά και στη ψυχολογία.

Το πως θα αντιδράσουμε σε μια εβδομάδα στο Τσίρειο είναι πλέον το ζητούμενο…

Ο αγώνας

Η ανυπαρξία της ομάδας μας και η αδυναμία να λειτουργήσουμε σωστά στο μεσοαμυντικό κομμάτι και ιδιαίτερα στην αριστερή πλευρά έφερε μόλις στο 4 το πρώτο γκολ και στη συνέχεια την πλήρη κατάρρευση. Ο Λάγο και ο Μοράις έχασαν τη φάση με αποτέλεσμα ο Ζελάγια να βρεθεί σε θέση βολής και να στείλει την μπάλα στην κλειστή γωνιά του Πέρεθ καις τη συνέχεια στα δίκτυα.

Στο 10 ο Γιάκολιτς και πάλι από αριστερά μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή κεραυνοβόλησε τον Πέρεθ για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-2. Η απαξιωτική εικόνα έφερε στο 14 το 0-3 όταν ο Μοράις έχασε τον Ζελάγια ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπουλή.

Στη συνέχεια ο Δώνης και οι παίκτες προσπάθησαν να ξυπνήσουν και ως ένα βαθμό τα κατάφεραν. Η αλλαγή της διάταξης σε 3-5-2 βοήθησε στο να μην εκτεθούμε άλλο ενώ η νευρικότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στις κινήσεις των παικτών.

Στο 37 ο Δώνης απέσυρε τον τραγικό Λάγο και πέρασε στον αγώνα τον Εφραίμ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να πατήσει στην περιοχή του Απόλλωνα με αξιώσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Απόλλωνα όταν στο 49 ο Μάγκλιτσα έκανε 0-4 σε μια φάση που θύμιζε παραπάνω οικογενειακό δίτερμα.

Στη συνέχεια και για καλή μας τύχη οι παίκτες του Απόλλωνα δεν συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και σε συνδυασμό με την είσοδο του Ιωάννου αντί του Σαλάι και την πιο αμυντικογενή τακτική μπορέσαμε να διατηρήσουμε το σκορ.

Εννοείται ότι δεν κάναμε τελική προσπάθεια της προκοπής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μερκής, Βούρος, Ιωάννου, Ζαχίντ

ΑΠΟΕΛ:
Πέρεθ, Βούρος, Λάγο (37΄ Εφραίμ), Μερκής, Μοράις, Σόουζα, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ, Σάλαϊ (62΄ Ιωάννου), Ορ (62΄ Αλωνεύτης), Ποτέ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!